Računalništvo, telefonija
10.05.2017 12:46
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov operater na slovenskem trgu

Nov operater na slovenskem trgu
Nov operater na slovenskem trgu

V Hoferjevih poslovalnicah in na spletni strani www.hot.si so na voljo storitve novega mobilnega operaterja, ki na trg prihaja pod Hoferjevo blagovno znamko HoT, Hofer Telekom. HoT na trg prihaja z najnižjo tarifo za klice, sporočila in prenos podatkov po porabi. Najugodnejša na trgu je tudi ponudba drugih tarif HoT z mesečnimi zakupljenimi količinami klicev, sporočil in prenosa podatkov, pri čemer se uporabnikom ni treba vezati s sklenitvijo naročnine. Ob tem se nov mobilni operater na slovenskem trgu zavezuje, da ne bo višal cen. Vse morebitne pocenitve v ponudbi HoT pa bodo veljale tudi za obstoječe uporabnike.

Tarife in paketi

Tarife HoT so zasnovane tako, da zadostijo različnim potrebam uporabnikov mobilne telefonije – tako tistim, ki želijo opravljati predvsem klice in pošiljati sporočila, kot tudi tistim, ki si ne predstavljajo življenja brez povezave z mobilnim internetom. Cena nakupa SIM kartice za uporabo storitev HoT znaša 1,99 EUR. Uporabniki HoT lahko izbirajo med plačevanjem za storitve mobilne telefonije po porabi ali paketi z zakupom enot za klicanje in pošiljanje sporočil ter prenosa podatkov za obdobje 30 dni:

  • Osnovna tarifa »HoT START«, ki omogoča plačevanje po porabi po enotni ceni za klice, sporočila in prenos podatkov v Sloveniji ter drugih državah EU: 0,039 EUR za minuto, SMS ali MB prenosa podatkov.
  • Tarifa »HoT MINI« velja 30 dni, cena 6,99 EUR pa vključuje 1000 minut, 1000 SMS-ov in 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji ter gostovanju v drugih državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s). Tarifa je namenjena predvsem tistim, ki radi kličejo in pošiljajo sporočila, občasno pa uporabljajo tudi prenos podatkov.
  • Tarifa »HoT MAXI« velja 30 dni, cena 9,99 EUR pa vključuje 3000 minut in 3000 SMS-ov v Sloveniji ter drugih državah EU in 20 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega 2,13 GB v gostovanju v državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s). Tarifa je namenjena sodobnim, zahtevnim uporabnikom, ki si ne predstavljajo dneva brez uporabe interneta na svojem telefonu.
  • Tarifa »HoT EXTRA« velja 30 dni, cena 14,99 EUR pa vključuje 3000 minut in 3000 SMS-ov v Sloveniji ter drugih državah EU in 50 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega 3,19 GB v gostovanju v državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s).

Omrežje za opravljanje storitev v Sloveniji in gostovanje v tujini zagotavlja A1, ki ima v Sloveniji 99- odstotno pokritost prebivalstva z mobilnim omrežjem 3G ter 98-odstotno pokritost prebivalstva z najboljšim mobilnim omrežjem 4G/LTE.

HoT mobil je sicer prvi operater na trgu, ki svojim uporabnikom omogoča, da s svojim računom v celoti upravljajo preko digitalnih kanalov. Tako lahko kupijo SIM-kartico, prenesejo telefonsko številko na HoT, spreminjajo nastavitve porabe in plačujejo za storitve preko spletne strani www.hot.si ali mobilne aplikacije Moj HoT.

Inovativen poslovni model

Hofer se je pri lansiranju mobilnega operaterja HoT povezal z ekipo strokovnjakov za mobilno telefonijo podjetja Ventocom.SI. Gre za preizkušen model sodelovanja, ki sta ga Hofer in Ventocom razvila pri vstopu na avstrijski trg mobilnih storitev. Inovativen poslovni model izkorišča prednosti digitalne tehnologije, prepoznavne blagovne znamke Hofer in obstoječo mrežo Hoferjevih poslovalnic, kar mobilnemu operaterju HoT omogoča nižje stroške poslovanja. Razlika v ceni pa je na voljo uporabnikom mobilnih storitev HoT, ki lahko kličejo, pošiljajo sporočila in uporabljajo mobilno spletno povezavo po najnižji ceni na trgu. Ponudba je preprosta, pregledna, brez skritih stroškov in brez pogojevanja najnižjih cen z vezavo uporabnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več