Računalništvo, telefonija
02.04.2016 15:14

Deli z drugimi:

Share

Novi iPhone SE razstavljen na prafaktorje!

Novi iPhone SE si je prislužil relativno dobro oceno z naslova popravljivosti.
Novi iPhone SE si je prislužil relativno dobro oceno z naslova popravljivosti.

Zanesenjaki spletnega portala iFixit so se tokrat spravili na pametni mobilni telefon iPhone SE, ki ga je podjetje Apple nedavno predstavilo v okviru konference »Let us loop you in«. Ti so novost pričakovano razstavili na prafaktorje z namenom da bi ugotovili, kaj vse se skriva pod oblikovno dovršenim ohišjem. Novi izdelek podjetja Apple je na presenečenje mnogih dobil relativno dobro oceno z naslova popravljivosti (6 od skupno 10), saj je večino komponent mogoče enostavno odstraniti, kar seveda olajša samo popravilo.

Pametni mobilni telefon Apple iPhone SE si je relativno dobro oceno z naslova popravljivosti prislužil na račun tega, ker so morebitna popravila novega telefona dokaj enostavna in ne predraga. Nekaj točk pa je izgubil na račun kabla bralnika prstnih odtisov, ki je pri razstavljanju naprave lahko kaj hitro poškoduje in na račun uporabe nekoliko nestandardnih vijakov.

Najnovejši podvig zanesenjakov spletne strani iFixit si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/iFixIt-iPhone-SE. Postopek razstavljanja pametnega mobilnega telefona Apple iPhone SE pa je na voljo na spletni povezavi bit.ly/iPhone-SE-Teardown.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710