Računalništvo, telefonija
20.09.2016 10:34
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Objavljamo urnik CGS konference 2016

Ne spreglejte dogodka za arhitekte, gradbenike, hidrotehnike in geodete.
Objavljamo urnik CGS konference 2016
Objavljamo urnik CGS konference 2016

CGS konferenca 2016 bo potekala 22. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vabimo vas k ogledu preglednega urnika CGS konference 2016.


Za ogled kliknite na povezavo URNIK PREDAVANJ ali na spodnjo sličico. Predavanja v urniku so opremljena s kratkim opisom predavanja in predavatelja, kar naj vam bo v pomoč pri odločitvi, katera predavanja želite obiskati.

Predavanja na CGS konferenci 2016 bodo razdeljena v naslednje vsebinske sklope:

BIM (Building information modeling)

BIM ali informacijsko modeliranje objektov je organiziran proces pridobivanja, obdelovanja in upravljanja podatkov ter informacij skozi življenjski cikel objekta. Z uporabo BIM tehnologij in pristopov lahko gradbeni sektor izboljša svojo učinkovitost, zmogljivost in prispeva k trajnostnemu razvoju, ob tem pa zmanjša stroške in škodljive vplive na okolje.

Sodobne rešitve za načrtovanje infrastrukturnih objektov

Podjetje CGS plus je nedavno izdalo nove verzije rešitev za načrtovanje infrastrukturnih objektov (cest, železnic, …), ki bodo prvič predstavljene na CGS konferenci 2016. Poleg teh bodo obiskovalci imeli priložnosti spoznati tudi mnoge druge rešitve, ki skupaj s CGS plus celostno pokrivajo problematiko načrtovanja infrastrukturnih objektov.

Sodobne informacijske tehnologije v arhitekturi in visokih gradnjah
Tudi arhitekture in visokih gradenj si brez BIM tehnologij ne moremo predstavljati. Na CGS konferenci boste lahko videli uporabo BIM v praksi z najrazličnejših perspektiv.

Informacijske tehnologije za hidrotehniko
Leto 2016 je na področju vodarstva in komunalne hidrotehnike leto velikih novosti. Programska oprema MIKE podjetja DHI in Urbano podjetja Studio ARS, kot tudi Aquaterra podjetja CGS plus so bile deležne množice izboljšav, katere nam bodo proizvajalci predstavili kar iz prve roke.


Kako sodobne informacijske tehnologije uporabiti v praksi?

Odgovor na to boste dobili tudi skozi številne predstavitve domačih in tujih projektov.

Kako se lahko prijavite?

CGS konferenca 2016 je dogodek odprt za javnost in je brezplačen. Za brezplačno udeležbo se morate prijaviti, tako da izpolnite elektronsko prijavnico! Kliknite gumb PRIJAVA.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več