Računalništvo, telefonija
13.10.2020 17:43
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna svetilka Yeelight po nadvse dostopni ceni

Pametna svetilka Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light je lahko naša že za zgolj 46,74 evrov (brez poštnine).
Pametna svetilka Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light je lahko naša že za zgolj 46,74 evrov (brez poštnine).

Sodobna tehnologija postaja vse pomembnejši del našega življenja. Pametni telefoni so orodje, ki se mu v vsakodnevnem življenju skoraj ne moremo izogniti. V naš dom vpeljujejo vse več naprav iz domačega in delovnega okolja, v prihodnjih desetletjih pa bo takšnih naprav več in več. Zato ne preseneča, da spletni trgovci nam ponujajo vse več pametnih naprav, ki pa so na srečo vse prej kot drage. Med njimi izstopa pametna stropna svetilka Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light, saj jo spletni trgovec Cafago na spletni povezavi https://bit.ly/2H0qqRz ponuja za zgolj 46,74 evra. Čeprav bomo morali še nekaj malega doplačati za poštnino (6,2 evra), nič za to, saj carinskih dajatev ne bo, ker se izdelek nahaja v nemškem skladišču.

Pametna svetilka Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light omogoča nastavitev »temperature« svetlobe med 2700k in 6500k, ter je opremljena še s posebnim sistemom za nočno delovanje. Pole tega lahko s svetilko upravljamo kar preko priročnega daljinskega upravljavca. Poleg tega lahko s svetilko uporabljamo kar preko pametnega mobilnega telefona, in sicer preko aplikacije MIJIA APP ali Yeelight APP. Poleg tega je pametna svetilka nadvse trpežna, saj je izdelana iz aluminija in polimetilmetakrilata (PMMA).

Več informacij o pametni svetilke Yeelight AC220V 28W 240 LEDs Intelligent Ceiling Light je na voljo na TEJ POVEZAVI. Z nakupom nikar ne gre odlašati, saj je akcijska prodaja na voljo le do konca oktobra.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več