Računalništvo, telefonija
06.09.2017 17:32
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 2 za super nizko ceno!

Na spletni prodajalni GearBest lahko nadvse priljubljeno pametno zapestnico Xiaomi Mi Band 2 dobimo še ceneje in sicer za zgolj slabih 12 evrov.
Na spletni prodajalni GearBest lahko nadvse priljubljeno pametno zapestnico Xiaomi Mi Band 2 dobimo še ceneje in sicer za zgolj slabih 12 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi je na področju pametnih zapestnic enako uspešno kot podjetje Apple na področju pametnih mobilnih telefonov. Model Mi Band 2 pa je med uporabniki še posebno priljubljen, saj za zelo malo denarja ponuja veliko. Na spletni prodajalni GearBest pa lahko to pametno zapestnico dobimo še ceneje in sicer za zgolj slabih 12 evrov. Vse kar moramo tu storiti je to, da kliknemo na spletno povezavo http://bit.ly/Gearbest-Xiaomi-Mi-Band-2 in pred plačilom vnesemo kupon za popust »miband2-60« (brez narekovajev).

Za zgolj 12 evrov bomo prejeli pametno zapestnico Xiaomi Mi Band 2, ki je opremljena s centimetrskim oziroma 0,42-palčnim zaslonom OLED in je odporna proti vodi in prahu (standard IP67), napolnjena baterija pa zadošča za do 20 dni avtonomije delovanja. Zaslon pametne zapestnice Xiaomi Mi Band 2 prikazuje osnove informacije o vremenu, vadbi in zdravstvenem stanju, v povezavi s pametnim mobilnim telefonom pa lahko prikazuje tudi druga obvestila s strani drugih aplikacij. Zaslon je zaščiten pred neželenimi praskami, hkrati pa je opremljen s posebnim premazom, ki zmanjšuje vidnost prstnih odtisov in madežev. Pod samim zaslonom je fizični gumb, ki je namenjen preklapljanju med različnimi zasloni. Pametno zapestnico Xiaomi Mi Band 2 lahko povežemo s pametnimi mobilnimi telefoni, ki poganjajo bodisi operacijski sistem iOS 7.0 ali novejši bodisi Android 4.4 ali novejši. Tu je seveda na voljo tudi posebna aplikacija preko katere lahko spremljamo podrobnejše informacije o številu korakov, premagani razdalji, srečnemu utripu in še mnogo več.

Tu velja še omeniti, da imajo trenutno na spletnem portalu Gearbest posebno razprodajo, kjer lahko najdejo različne izdelke po nadvse zanimivih cenah. Seznam izdelkov si lahko ogledate na spletni povezavi http://bit.ly/Gearbest-Best-Budget.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več