Računalništvo, telefonija
21.06.2017 20:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

PlayStation 4 je lahko v vaši dnevni sobi že z nekaj kliki!

PlayStation 4 je lahko v vaši dnevni sobi že z nekaj kliki!
PlayStation 4 je lahko v vaši dnevni sobi že z nekaj kliki!

Verjetno ga ni navdušenca nad zabavno elektroniko in videoigrami, ki ne bi poznal igralne konzole PlayStation 4. Gre za najbolj prodajano konzolo aktualne generacije, ki prepriča s svojo zmogljivo strojno opremo, še bolj pa z izvrstnimi igrami, med katerimi je kar lepo število ekskluzivnih naslovov, ki jih na drugih platformah ne najdete.

In zdaj je ta igralna konzola v vrednosti 300 evrov lahko vaša! Kliknite na povezavo http://bit.ly/OSVOJI-PlayStation in sodelujte v nagradni igri, ki lahko PlayStation 4 prinese prav v vašo dnevno sobo. Poleg PlayStationa, pa so na voljo tudi druge odlične nagrade, kot so miška in tipkovnica Tracer Mirage, motor na daljinsko upravljanje Rayline Allegro, igralni plošček Tracer Warrior in igrača Emotikon.

V vrhu od začetka

PlayStation je sicer svojo pot v prvi izvedenki začel pred 22 leti in že takrat takoj prepričal igričarsko občinstvo, saj je v primerjavi z drugimi igralnimi konzolami ponujal naprednejšo 3D grafično podobo v igrah in odlično igralnost. Uspešno zgodbo sta nato nadaljevala tudi PlayStation 2, ki še danes velja za eno najbolj legendarnih igralnih konzol vseh časov, in PlayStation 3, ki je bil opremljen s tehnologijo za zaznavanje gibanja, poleg igranja iger pa je podpiral tudi predvajanje Blu-ray filmov.

Zadnji v vrsti pa je PlayStation 4, ki ponuja še bolj doživeto igralsko izkušnjo. Zmogljiva strojna oprema, v središču katere je 8-jedrni AMD-jev procesor z grafičnim čipom, zagotavlja realistično vizualno podobo v igrah, igralni plošček DualShock 4 pa najboljši nadzor v igrah do zdaj. Poleg tega lahko na PlayStationu 4 gledate številne video vsebine na zahtevo (Netflix, YouTube,…) in ga v dnevni sobi uporabljate kot osredno multimedijsko platformo. Omogoča namreč tudi brskanje po spletu.

Osrednja funkcija Sonyjeve igralne konzole pa je seveda poganjanje iger. PlayStation 4 ima v naboru ogromno odličnih naslovov, tudi kar nekaj ekskluzivnih.

Najboljše PS4 igre, ki jih mora preigrati vsak pravi igričarski navdušenec:

  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  • Doom
  • Battlefield 1
  • Grand Theft Auto V
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Horizon: Zero Dawn
  • The Witcher 3
  • Bloodborne
  • Rise of the Tomb Raider
  • Batman: Arkham Knight
  • Hitman
  • The Last of Us
  • Resident Evil 7
  • Destiny
  • Inside

S sodelovanjem v žrebu se potegujete za naslednje nagrade:

1. nagrada: PlayStation 4

2. nagrada: miška in tipkovnica Tracer Mirage

3. nagrada: RC igrača motor Rayline Allegro

4. nagrada: igralni plošček Tracer Warrior

5. – 10. nagrada: igračka Emotikon

Vsak sodelujoči pa lahko izkoristi tudi ekskluzivno priložnost in dobi 12 številk revije RN brezplačno (plača le stroške pošiljanja).

Obišči povezavo http://bit.ly/OSVOJI-PlayStation in sodeluj v nagradni igri, ki ti lahko prinese PlayStation 4!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več