Računalništvo, telefonija
21.10.2016 07:15

Deli z drugimi:

Share

Poskusni Android 7.1 Nougat že na voljo za prenos!

Poskusni Android 7.1 Nougat je že na voljo za prenos za uporabnike Googlovih mobilnih naprav.
Poskusni Android 7.1 Nougat je že na voljo za prenos za uporabnike Googlovih mobilnih naprav.

Tokrat imamo zelo dobre novice za vse, ki ste nestrpno čakali na razpoložljivost poskusne različice najnovejšega Googlovega mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat. Novost je seveda na voljo za prenos le za uporabnike starejših Googlovih mobilnih naprav, in sicer pametnih mobilnih telefonov Nexus 5X in Nexus 6P ter tabličnega računalnika Pixel C. Uporabniki preostalih naprav pa bodo morali na poskusno različico mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat počakati do novembra.

Ker gre tu za poskusno različico mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat, sistem morda ne bo stabilen tako, kot to lahko pričakujemo od končne različice. Po drugi strani pa bomo lahko preizkušali novosti, ki bodo sicer na voljo šele čez nekaj tednov ali mesecev. Med novejšimi funkcijami, ki jih novi Android prinaša, pa najdemo še možnost fotografiranja v temnejših pogojih, možnost vzpostavitve klica s centrom za obveščanje zgolj z drsenjem prsta po bralniku prstnih odtisov, podporo za navidezno resnično Goolge Daydream VR in druge bolj ali manj uporabne manjše izboljšave.

Poskusni mobilni operacijski sistem Android 7.1 Nougat lahko na pametna mobilna telefona Nexus 5X in Nexus 6P ter tablični računalnik Pixel C prenesemo preko uporabniškega računa za preizkuševalce. Če tega nimamo, lahko novost namestimo ročno, pri čemer je slika sistema na voljo za prenos na spletni povezavi bit.ly/Android-71-Google.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več