Računalništvo, telefonija
25.04.2013 11:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

POZOR: Množični napadi na slovenske spletne strani

V novi številki revije si preberite več o spletnih napadih!
V novi številki revije si preberite več o spletnih napadih!

Zaradi priljubljenosti je sistem Joomla te dni v Sloveniji precej privlačen za spletne napadalce. V težavah niso le lastniki omenjenih ranljivih spletnih strani, pač pa tudi ponudniki gostovanj in posledično še vse ostale gostujoče spletne strani, kar se odraža v vedno bolj pogostih izpadih spletnih strani po Sloveniji in/ali v počasnejšem delovanju sle-teh. Več v novi številki revije, ki je že na voljo v kioskih ter v e-različici!

Zdaj že vsi poznate Bitcoin. Pri naložbi v digitalno valuto Bitcoin je potrebna velika mera previdnosti, saj njena vrednost temelji le na matematičnem algoritmu in zaupanju njenih uporabnikov. Z njo lahko v trenutku zaslužimo bajne vsote denarja ali pa izgubimo praktično vse, kar smo vanjo vložili. Ne spreglejte poglobljenega članka o Bitcoinu na strani 17 v novi številki 8/XVIII.

V središču tokrat o zelenih tehnologijah? Lepo, če ste zeleni, in grdo, če niste. Sega zelena tehnologija tudi onkraj vsakodnevnega prerekanja o tem, kdo stori več za okolje in kdo manj? Kaj GreenIT pomeni za našo denarnico?

Ne spreglejte niti rubrike aktualno, kjer smo se sprehodili skozi ponudbo športnih ur. Sonce se že kaže, kar pomeni naval športnikov na tek, h kolesom, v hribe itd. Vse več mobilnih fitnes aplikacij nudi marsikaj, razen učinkovitega sledenja, avtonomije naprave in merjenja srčnega utripa, torej tistega, kar pravzaprav potrebujemo. Kaj kupiti? Več o tem v novi številki revije, ki je že na voljo tudi v e-različici za RN VIP člane brezplačno!

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba, razvedrilo in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

>> Prelistajte spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več