Računalništvo, telefonija
07.10.2015 18:59
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Predstavite se na novem slovenskem sejmu zabavne elektronike COMPTECH

Izkoristite obdobje tik pred največjo nakupovalno mrzlico.
Predstavite se na novem slovenskem sejmu zabavne elektronike COMPTECH
Predstavite se na novem slovenskem sejmu zabavne elektronike COMPTECH

V Slovenijo prihaja letos, tik pred praznično novoletno mrzlico od 4. do 6. decembra, nov sejem SODOBNIH TEHNOLOGIJ s področja zabavne elektronike, računalništva in fotografije COMPTECH.

Na sejmu se lahko torej predstavijo podjetja s področja zabavne in druge elektronike kot so računalništvo, tehnika, fotografija, modelarstvo, robotika, radio amaterstvo in telefonija ter druga sorodna področja.

Organizatorji so na osnovi večletnih izkušenj na področju organizacije sejmov po Sloveniji za razstavljalce razvili tri poslovne modele sodelovanja:

  1. Najem razstavnega prostora – sejemska predstavitev, ki omogoča vzpostavljanje stikov s potencialnimi kupci in poglabljanja odnosa z obstoječimi kupci.
  2. Izvedba posebnih »nišnih« dogodkov, kjer boste lahko organizirali dogodke prilagojene vašim željam, potrebam in ciljnim publikam. Izkoristite jih lahko za:
    – predstavitev novih izdelkov ali produktov na slovenskemu trgu,
    – organiziranje predavanj na temo zabavne elektronike, računalništva, tehnike ali drugih sorodnih tematik,
    – organizacijo dogodkov ob zaključku leta za poslovne partnerje,
    – pripravo posebne ugodnosti ob zaključku leta za vaše pomembne stranke.
  3. Udeležba na B2B srečanjih s ključnimi poslovnimi partnerji za vašo dejavnost iz Slovenije, Italije, Hrvaške in Avstrije, kjer boste dobili možnost navezovanja stikov s potencialnimi partnerji in ustvarjanja novih zgodb.


Sejem COMPTECH
omogoča učinkovit način predstavitve prodajnega asortimaja potencialnim partnerjem in kupcem zaradi lokacije, datuma izvedbe, različnih obsejemskih dogodkov ter medijske podpore.

Za več informacij povprašajte na telefonski številki 05/626-11-65 ali elektronskem naslovu info@comptech.si in prejmite konkretno ponudbo za sodelovanje na sejmu ter skico možne lokacije vašega razstavnega prostora.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več