Računalništvo, telefonija
29.10.2012 09:39
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pridružite se evoluciji in se udeležite dogodka Canon Business Lounge!

Lahko se je oklepati tistega, kar nam je domače, vendar imajo danes konkurenčno prednost tista podjetja, ki znajo sprejeti spremembe.
Udeležite se brezplačnega dogodka Canon Business Lounge in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault.
Udeležite se brezplačnega dogodka Canon Business Lounge in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault.

Canon Adria d.o.o. in partner Birotehna d.o.o. vas vabita na dogodek Canon Business Lounge, kjer boste spoznali, kako vam bodo Canonovi inovativni izdelki, rešitve in storitve pomagali opustiti stare navade, ki lahko zavirajo vaš posel.

Skupaj s Canonovimi strokovnjaki vam bomo predstavili novosti in prednosti Canonovih multifunkcijskih tiskalnikov, skenerjev ter drugih naprav, ki vam bodo olajšale poslovanje. Izvedeli boste tudi več o rešitvah.

Nekaj vsebinskih poudarkov predstavitve:

  • Nova generacija večfunkcijskih tiskalnikov imageRUNNER ADVANCE s standardnimi naprednejšimi orodji (mobilno tiskanje in skeniranje, varnost z vidika dostopnosti do naprave ter varnost dokumentov)
  • Canonovi rešitvi Therefore (zajem in upravljanje z dokumenti) in uniFLOW (statistični podatki, sledenje, varnost tiskanja in skeniranja tudi z mobilnih naprav)

Dogodek je brezplačen.

Datum, ura: 19. 11. 2012, 10.00 – 12.00

Kraj dogodka: Prostori podjetja Birotehna, Litijska cesta 259, Ljubljana – Dobrunje

Udeležite se dogodka in osvojite potovanje v Avstrijo, kjer boste lahko izkusili vožnjo z dirkalnikom Formula Renault. Prijavite se zdaj! – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več