Računalništvo, telefonija
20.02.2018 13:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja konferenca inOrbit in z njo največji strokovnjaki digitalnega marketinga v svetu

Prihaja konferenca inOrbit in z njo največji strokovnjaki digitalnega marketinga v svetu
Prihaja konferenca inOrbit in z njo največji strokovnjaki digitalnega marketinga v svetu

Red Orbit že četrto leto zapored organizira največjo konferenca digitalnega marketinga v regiji – inOrbit 18, ki bo 15. in 16. marca 2018 v Kongresnem centru Bernardin. Letos je program konference vsebinsko še bolj pester kot pretekla leta in se bo usmeril predvsem v razvoj in rast poslovanja na digitalnih kanalih. Udeleženci bodo izvedeli, kako povečati obseg poslovanja na digitalu, izboljšati profitabilnost ter pospešiti rast podjetja.

Lanska konferenca je gostila več kot 500 udeležencev iz devetih evropskih držav, letos pa bo po pričakovanjih organizatorja kar 700 udeleženih, saj ponujajo več predavanj in zares zvezdniške govorce s področja digitalnega marketinga.


To leto bo inOrbit gostil najboljše govorce s svetovno znanih podjetij, kot so Google, LinkedIn, HubSpot, Booking.com, Microsoft, Outfit7, 500 startups, Hotjar.


Med najodmevnejšimi predavatelji bodo:

  • Purno Virji, ki velja za številko ena med vplivneži v spletnem omnglaševanju,
  • Marcus Tandler, katerega je European Search Awards razglasil za osebnost leta 2017,
  • Jason Miller, vodja vsebinskega marketinga pri podjetju LinkedIn,
  • Jeff Sauer, eden izmed največjih strokovnjakov s področja spletne analitike,
  • Barta Schutz, ki v svetovnem merilu velja za vodilnega strokovnjaka s področja psihologije potrošnika ter mnogi drugi.

V želji, da bi ugodili pričakovanjem in potrebam udeležencev so letos organizatorji predvideli dva ločena nivoja predavanj. Prvi bo poskrbel za splošen pregled trendov znotraj področja, drugi pa za poglobitev v specializirana področja, orodja in njihovo uporabo.


Strateška raven predavanj ponuja predvsem pregled trendov, novosti in orodij, ki postajajo vodilna tehnologija na digitalu. Udeležencem bo zagotovil znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja, predloge, kako izboljšati ROI oglaševalskih kampanj, ter praktične nasvete, kako biti digitalen korak pred konkurenco. Predavanja bodo o vsebinskem marketingu, optimizaciji spletnih strani, Google AdWordsu, Facebook oglaševanju, vplivnostnem marketingu, glasovnih iskanjih, pogovornih botih, marketinški avtomatizaciji, spletni analitiki in še in še. Ostale tematike si lahko ogledate na spletni strani konference.


»Deep dive« predavanja bodo bolj specializirana. Predavatelji se bodo poglobili v najnovejše taktike, aktualne marketinške izzive in priložnosti. Tematsko bodo pokriti vsebinski marketing, »growth« marketing, optimizacija spletnih strani ter plačljivo oglaševanje.


InOrbit 18 letos v program dodaja tudi delavnice, kjer bodo udeleženci deležni praktičnega dela in bodo na ta način pridobili uporabno znanje, ki ga bodo lahko takoj po konferenci aplicirali na svoje delo.


Kot vsako leto je poleg izjemnih predavanj konferenca inOrbit tudi stičišče vrhunskih strokovnjakov in vodilnih s področja digitalnega marketinga. Hkrati ponuja odlično možnost za vse udeležence, da lahko iz oči v oči govorijo z najvplivnejšimi posamezniki v svetu digitalnega marketinga.


Za več informacij o dogodku, govorcih, programu in vstopnicah obiščite uradno spletno stran konference – https://www.inorbit.si/


Posebna ugodnost za naše bralce: 20 % popust ob nakupu vseh kart s kodo IO18RN20.


Do 7. 3. 2018 veljajo nižje cene vstopnic.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več