Računalništvo, telefonija
16.04.2018 09:00

Deli z drugimi:

Share

Prvi samopostrežni avtomat za prodajo izdelkov brez embalaže

Samopostrežni avtomat Bert
Samopostrežni avtomat Bert

Dandanes je varovanje okolja zelo pomembna stvar, saj je svet že tako ali tako preveč onesnažen. Kaj bi lahko olje, milo, kis in ostale stvari kupovali kot v starih časih, vse v embalaži, katero prinesemo zraven? Ravno takšen nakup ponuja samopostrežni avtomat z ljubkim imenom Bert.

Ta se nahaja v prostorih Centra ponovne uporabe na Povšetovi 4 v Ljubljani. Avtomat je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

Rade volje sprejme bankovce, kot tudi kovance, v zameno vam pa ponudi BIO čistila, šampone, več vrst kisa in olj za domačo rabo.

Uporabnik pa mora vedno prinesti s sabo svojo embalažo, kar zelo pripomore k zmanjšanju plastične embalaže za enkratno uporabo.

Ne samo, da lahko avtomat lahko toči izdelke brez embalaže, tudi svojo obleko je pridobil iz recikliranih plastenk. Pravzaprav je celotna trgovina brezembalažne trgovine “preoblečena” v reciklirano plastiko.

Kako poteka nakup?

Sila enostavno! Prinesete svojo povratno embalažo, plačate, natočite izdelek, izdelek označite, vzamete preostanek denarja.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več