Računalništvo, telefonija
21.04.2016 14:54
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrivamo program 05. DIGGIT-a

Razkrivamo program 05. DIGGIT-a
Razkrivamo program 05. DIGGIT-a

Razkrivamo program 05. Diggita, ki bo presegel vsa pričakovanja. S programom se bo postavil ob bok tujim konferencam. Posebej za Diggit bo spregovoril Mark Tungate, direktor in urednik Epica Awards. Prvič bo v Sloveniji nastopil predstavnik družabnega omrežja LinkedIn Ian Hurlock. Iz Londona se nam bo s svežimi idejami in trendi tretjega vala mobilnega poslovanja pridružil James Chandler, vodja mobilnega poslovanja pri Mindshare. Pridružil se nam bo tudi Istvan Viz iz družbe Salesforce, iz IAB Europe pa bo spregovoril digitalni strokovnjak, soustanovitelj in direktor FreshMail ter predsednik sveta IAB za pridobivanje digitalnih znanj Pawel Sala.

Udeleženci tokratnega že petega Diggita, ki bo 14. junija potekal v Grand Hotelu Union, bodo pridobili uporabna znanja s področja domačih in tujih digitalnih trendov, primerov dobrih praks ter spletnih novosti, ne da bi morali za to oditi v London, Pariz, Berlin ali še dlje.

Rdeča nit letošnje konference bo izbor ter upravljanje digitalnih platform in orodij za doseganje pomembne konkurenčne prednosti. Poudarek bo na primerih in idejah, ki jih bodo udeleženci Diggita lahko uporabili pri svojih delovnih nalogah že naslednji dan.

Za ogrevanje bo Mark Tungate, direktor in urednik Epica Awards, edine globalne organizacije, v kateri novinarski strokovnjaki podeljujejo nagrade za oglaševanje, pokazal, kaj se lahko naučimo od v svetovnem merilu največkrat nagrajenih digitalnih komunikacijskih podvigov preteklega leta. Prvič bo v Sloveniji nastopil predstavnik družabnega omrežja LinkedIn Ian Hurlock. Udeležencem bo razkril, kako s pomočjo družbenih omrežij pospešiti prodajo.

V drugem programskem sklopu se bodo udeleženci posvetili trendom že tretjega vala mobilnega poslovanja, ki vse bolj zajema digitalni prostor. Iz Londona se nam bo s svežimi idejami in trendi pridružil James Chandler, vodja mobilnega poslovanja pri Mindshare v Veliki Britaniji. V nadaljevanju se bodo predavatelji podrobneje posvetili poslovnim modelom in tistim dobrim praksam, ki so najprimernejše za manjše trge, kot je slovenski. Kako je z mobilnimi trendi? Katere mobilne rešitve so najprimernejše za našo regijo? Na ta vprašanja in še na mnoga druga bo odgovorila Tamara Lah Momčilović, direktorica družbe Infinum, ki je ena izmed najhitreje rastočih družb s povsem mobilnim DNK v regiji. Na okrogli mizi bodo govorili o fenomenu delitvene ekonomije, enem tistih aktualnih trendov, ki močno spreminja obstoječe poslovne modele in je že prisoten tudi v Sloveniji. O prednostih in posebnostih delitvene ekonomije bodo govorili predstavniki Uberja, prevozi.org in Bolha.com.

Kako pa je z digitalno komunikacijo v praksi? Danes pot rasti prodaje tlakujejo avtomatizirani sistemi za generiranje vročih prodajnih kontaktov, ki povezujejo prodajna in marketinška orodja. Iz Dublina bo v Slovenijo posebej za konferenco Diggit prišel Istvan Viz iz družbe Salesforce, ene najbolj naprednih in hitro rastočih svetovnih družb, ki razvijajo rešitve za učinkovito povezovanje marketinga in prodaje. Navdihuje nas digitalno je naslov predavanja, v katerem bosta predstavnika trgovca Lidl predstavila, kako lahko družba iz t. i. tradicionalne panoge pri svojih procesih ter komunikaciji sistematično in načrtno izkorišča prednosti, ki jih ponujajo digitalni kanali, in tako izboljša svoj položaj na trgu. Udeležence čaka zanimiv in slikovito realen vpogled v primere dobrih praks ter tistih malo manj dobrih. Še globje v prakso digitalnih preobrazb podjetij pa bo udeležence zanesel veter z druge okrogle mize, na kateri bodo skozi primere govorili o uspešni digitalni preobrazbi poslovanja in komuniciranja, njenih vzrokih, vplivih in konkurenčni prednosti, ki jo zagotavlja.

Iz IAB Europe bo posebej za letošnji Diggit spregovoril digitalni strokovnjak, soustanovitelj in direktor FreshMail ter predsednik sveta IAB za pridobivanje digitalnih znanj. Katera znanja so ključna za sodobno digitalno poslovanje? Kako jih pridobiti? Kakšne so prednosti certificiranih znanj in kakšna je njihova vrednost? Trendi v svetu? To so samo nekatera vprašanja, na katera bo odgovarjal Pawel Sala. Udeležencem bomo razkrili tudi, katera družbena omrežja so trenutno najprimernejša za slovenska podjetja in kako jih kar najučinkoviteje izkoriščati. Prav digitalna znanja so ključna za to, da se lahko prilagodimo svojim strankam, ki so tudi same vse bolj digitalne. Gosti zadnje okrogle mize bodo pogledali, kaj in koliko nakupuje povprečni Slovenec oz. Slovenka.

A na 05. Diggitu udeleženci ne bodo samo pridobivali novih znanj. Letos bomo na dogodku že tretjič podelili nagrade Diggit. Zgodnje prijave digitalnih rešitev se iztekajo že ta teden. Svoje rešitve lahko agencije ali oglaševalci prijavijo v eno ali več izmed 18 kategorij. Poleg 18 zlatih nagrad bomo podelili tudi 4 velike nagrade Diggit za posebne dosežke.

Celoten program je dostopen na www.diggit.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več