Računalništvo, telefonija
09.01.2012 18:23
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

RiSK 2012 in 10. obletnica Real Security

RiSK 2011
RiSK 2011

V začetku marca, natančneje 1. in 2. marca bo v Mariboru potekala že 7. tradicionalna mednarodna konferenca s področja informacijske varnosti, nadzora, virtualizacije in mrežne optimizacije – RiSK 2012.

Konferenca ponuja edinstveno priložnost vpogleda v trenutno stanje na področju informacijske varnosti ter ostalih aktualnih informacijskih tehnologij. Prav tako boste dobili odlično priložnost srečanja in izmenjave mnenj z drugimi udeleženci in s predstavniki vodilnih računalniških podjetij.

Na konferenci organizatorji pričakujejo strokovnjake vodilnih IT podjetij: Safenet, Gartner, Sourcefire, Intel-Mcafee, Hp-Arcsight, Riverbed, Ceedo, Websense, Nimsoft, Sophos-Astaro, Ica-International Crypto Associates, Qualys, F5, Guidance Software, Stonesoft, Info Vista, Xythos, Real Security in druga. Predavanja bodo potekala v angleškem jeziku.


Ob tej podjetje REAL Security d.o.o. praznuje tudi svojo 10. obletnico delovanja, tako da konference nikakor ne smete zamuditi.

Informacije o dogodku, kot tudi registracija na konferenco, se nahajajo na uradni spletni strani RiSK 2012 (www.risk-conference.com) .


Kmalu bomo pri Računalniških novicah pripravili tudi licitacijo za kotizacijo na dogodku. Če želiš biti o licitaciji obveščen/a, nam piši tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več