Računalništvo, telefonija
14.11.2018 08:56

Deli z drugimi:

Share

S storitvijo MyDlink lahko snemate neposredno v oblak

MyDlink Cloud Recording zagotavlja varno shranjevanje in deljenje posnetkov v oblaku.
MyDlink Cloud Recording zagotavlja varno shranjevanje in deljenje posnetkov v oblaku.

Nova storitev MyDlink uporabnikom omogoča priročen način snemanja in shranjevanja video posnetkov v oblak. D-Link, vodilni svetovni ponudnik rešitev za nadzor pametnih domov je objavil možnost svoje nove storitve MyDlink Cloud Recording, ki zagotavlja varno shranjevanje in deljenje posnetkov, ki jih kamera posname doma ali v pisarni. Platforma je združljiva s paleto izdelkov D-Link.

Ko na primer kamera zazna gibanje ali zvok, posnetek varno shrani v oblak. Zaradi te možnosti lahko uporabniki hitro in enostavno videoposnetke delijo s prijatelji ali družino. Brez doplačila se posnetek hrani v oblaku 24 ur. To funkcijo lahko z doplačilom nadgradite – v tem primeru se posnetki hranijo 30 dni, sistem pa vam bo nudil dodajanje do 10 povezanih kamer. Z aplikacijo MyDlink, ki jo lahko zastonj snamete v trgovinah z aplikacijami, lahko snemate neposredno v oblak, pregledujete shranjene posnetke in še vrsto drugih zadev. Storitev snemanja v oblaku uporabnikom ponuja popoln nadzor nad tem, kaj je posneto, sistem pa je povezljiv tudi z Amazonovo Alexo, Googlovim asistentom in storitvami If This Then That (IDTTT).

Namestitev je preprosta, uporabniki lahko v aplikaciji tudi dodajajo naprave, upravljajo z avtomatizacijo, vklapljajo in izklapljajo naprave, omogočajo načine zasebnosti na več napravah in še vrsto drugih funkcij. Za tiste, ki uporabljajo več kamer, aplikacija omogoča ogled dogajanja celotnih prostorov z enega samega zaslona.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

EPSON

, ,