Računalništvo, telefonija
29.08.2018 10:04

Deli z drugimi:

Share

Sedaj lahko izvemo, koliko časa smo zapravili na portalu YouTube!

Statistika časa gledanja videoposnetkov na portalu YouTube je odslej na voljo uporabnikom mobilnih naprav Android in iOS.
Statistika časa gledanja videoposnetkov na portalu YouTube je odslej na voljo uporabnikom mobilnih naprav Android in iOS.

YouTube je brez dvoma ena najbolj raznolikih platform, kar jih splet ponuja, saj lahko na tem portalu najdemo na milijone videoposnetkov, in sicer od raznoraznih “how-to” videov do TV serij, glasbenih spotov, smešnic in še bi lahko naštevali. Spletni portal je priljubljen tudi zaradi tega, ker se neprestano prilagaja tudi najbolj nenavadnim željam uporabnikov. To bo zagotovo držalo tudi za najnovejšo pridobitev, ki bo zagotovo prišla več kot prav tistim, ki dan za dnem več ur zapored predvajajo videoposnetke na mobilnih napravah.

Nova posodobitev za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android tr iOS je namreč pridobila možnost imenovano »Time watched« oziroma »Čas gledanja«. Nova možnost nam bo dejansko prikazala čas, ki smo ga porabili za predvajanje videoposnetkov na priljubljeni platformi YouTube. Čas bo prikazan za vsak dan posebej, za prejšnji dan, za prejšnji teden in povprečna dolžina predvajanja videoposnetkov skozi daljše časovno obdobje.

Za najbolj zagrete uporabnike spletnega portala YouTube na mobilnih napravah pa je na voljo še možnost »Remind me to take a break« oziroma »Spomni me, da si vzamem odmor«. Ta nas bo namreč opozorila, ko bomo presegli kvoto gledanja, ki si jo bomo sami določili. Nove možnosti bodo vsem uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android in iOS na voljo najkasneje do polovice septembra.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več