Računalništvo, telefonija
22.08.2015 09:30

Deli z drugimi:

Share

Slovenijo bodo obiskali svetovno znani igralci iger CS:GO in Dota 2

Slovenijo bodo obiskali svetovno znani igralci iger CS:GO in Dota 2
Slovenijo bodo obiskali svetovno znani igralci iger CS:GO in Dota 2

Na festivalu Gaming Paradise, največjem e-športnem dogodku v tem delu Evrope, ki bo potekal v Portorožu med 6. in 13. septembrom letos, bodo ljubitelji iger Counter-Strike: Global Offensive in Dota 2 dobili priložnost videti v živo nekatere svojih najljubših igralcev.

V sklopu dogodka bosta potekala večja profesionalna turnirja v igrah CS:GO in Dota 2, ki ju igra na milijone igralcev po vsem svetu. Vsakemu od turnirjev bo namenjen nagradni sklad v višini 50.000 USD, s katerim je organizatorjem, družbi Igričarska letovišča, uspelo pritegniti nekatere najboljših svetovnih ekip.

Velike ideje privabljajo velika imena

Festival, prvi svetovni dogodek, ki bo združil obmorske počitnice in e-šport, je v čudoviti Portorož privabil ene največjih imen iz svetov CS:GO in Dote 2. Tako bodo na turnirju v CS:GO sodelovale ekipe Natus Vincere, Virtus.pro, HellRaisers, mousesports, Titan, Team Kinguin, Copenhagen Wolves in E-Frag.

Vse ekipe za turnir v Doti 2 še niso znane, zaenkrat pa so udeležbo potrdile ekipe Ninjas in Pyjamas, Alliance, Empire, Virtus.pro, 4 Clovers & Lepricon in 4 Anchors and Sea Captain. Imena zadnjih dveh ekip bodo razkrili v prihodnjih dneh, zagotovo pa tudi ti ne bosta razočarali.

Tekmovali bodo lahko tudi obiskovalci

Da bi dodatno popestrili dogajanje, so se odločili prirediti kar šest manjših turnirjev z nagradnimi skladi po 10.000 USD za obiskovalce festivala. Obiskovalci se bodo lahko pomerili v igrah CS:GO, Dota 2, League of Legends, Hearthstone, Pro Evolution Soccer 2015 in Civilization V.

Velja izpostaviti, da prijavnine pravzaprav ni – vse, kar potrebujete za sodelovanje, je vsaj enodnevna vstopnica za prvi dan turnirja, ki se ga želite udeležiti. Organizatorji že sprejemajo predprijave, več podrobnosti o turnirjih pa najdete na spletnem mestu družbe.

>> POZOR: Vsi zvesti bralci Računalniških novic lahko koristite 10-odstotni popust na vse navadne vstopnice brez namestitve (Barbarian) in VIP-vstopnice (King). Popust uveljavite tako, da na dnu seznama vstopnic na http://thegamingresorts.eventbrite.com vnesete kodo za popust Rnovice. Koda velja do vključno 31. avgusta oziroma do razprodaje vstopnic.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več