Računalništvo, telefonija
21.11.2014 14:17
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

So poslovneži za »flat« tarife?

Kot smo v Računalniških novicah že pisali, je Amis pred kratkim kot prvi v Sloveniji poslovnim uporabnikom ponudil možnost neomejenih klicev v mobilna in stacionarna omrežja (kamorkoli v EU!) s tako imenovano »flat« tarifo. Kako paket vidijo poslovneži?
V poslovnem okolju  podjetja težko načrtujejo  stroške stacionarne  telefonije, sploh če delajo  s tujino in kličejo tudi v  mobilna omrežja.
V poslovnem okolju podjetja težko načrtujejo stroške stacionarne telefonije, sploh če delajo s tujino in kličejo tudi v mobilna omrežja.

Družba Amis je uvedla celovit paket neomejenih klicev iz fiksnega omrežja v sklopu tako imenovanega paketa Total, ki prinaša popolnoma neomejen obseg telefonskih klicev v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in državah Evropske unije za fiksno mesečno naročnino. Neomejena količina minut pogovorov je vključena v ceno paketa in zato zagotavlja znatne prihranke v primerjavi s klasičnimi ponudbami poslovne telefonije. In kakšni so prvi odzivi obstoječih strank na novi paket Total?

Kako paket Total sprejemajo poslovneži?

Pri Amisu pravijo, da so naročniki s paketom Total zelo zadovoljni, prav tako Amis s prvimi odzivi, saj jim je uspelo zapolniti ponudbeno vrzel – kot rečeno, gre za prvo tovrstno ponudbo na slovenskem trgu. Podjetjem je sicer težko načrtovati stroške stacionarne telefonije, zato so Amisov paket Total oblikovali tako, da bi poslovnemu naročniku zagotovili občuten prihranek in predvidljivost mesečnih stroškov.

Pri Amisu pravijo, da se velika večina obstoječih naročnikov takoj odloči za novo ponudbo, saj hitro prepozna prednosti, ki jih prinaša paket Total, poleg tega pa zamenjava poteka enostavno in zelo hitro. Račun za telekomunikacijske storitve je tako nižji že naslednji mesec. Prehod poteka brez prekinitev v delovanju storitev, naročnik pa obdrži vse obstoječe nastavitve.

Po drugi strani je odziv potencialnih strank v skladu s pričakovanji. Najprej skoraj težko verjamejo, da ni nobenih omejitev in drobnega tiska, vendar ti strahovi po pogovoru s svetovalcem in izračunom prihranka izpuhtijo.

Kot pravijo, so pričakovanja izpolnjena, število novih naročnikov raste, čas od ponudbe do pogodbe pa se je bistveno skrajšal, morda tudi zato, ker je ponudba maksimalno poenostavljena v vseh pogledih, da se naročniki hitreje in lažje odločajo za Amis.

Kaj pa Amis Xpert+?

Amis je poslovno telefonijo res poenostavil in posodobil. Amis Xpert+ so nadgradili z novimi funkcionalnostmi, ki danes omogočajo uporabo sodobnih telefonskih aparatov IP, kreiranje klicnih skupin, časovno definirane preusmeritve, interaktivni telefonski odzivnik, telefonsko konferenco z do petdeset udeleženci ter seveda vse osnovne funkcionalnosti sodobne telefonije IP. Za vas opravijo tudi brezplačno analizo vašega dela in predlagajo optimizacijo glede na to, kaj Amis Xpert+ omogoča. Prav tako vam ob morebitnem prehodu omogočijo osnovno izobraževanje zaposlenih za najpogosteje uporabljane funkcionalnosti. Vse našteto seveda poslovneži sprejemajo z velikim odobravanjem.

Bistvena prednost telefonije Amis Xpert+ je sicer ta, da je celotna oprema, ki jo uporablja naročnik, v lasti, upravljanju in vzdrževanju Amisa. Vse spremembe, nastavitve in dodatne zahteve za naročnika uredijo torej oni, o vseh zadevah, povezanih s telefonijo in internetnim dostopom, govorite torej neposredno z Amisom. Prav tako je pomembna tudi končna cena uporabe storitve po na primer 3, 4 ali 5 letih, kjer je AmisXpert+ bistveno bolj optimalen od klasičnih sistemov telefonije.

Katere funkcije najbolj uporabljajo poslovneži?

Najpogosteje uporabljane funkcije so časovno definirane preusmeritve, klicne/lovilne skupine, avtomatski interaktivni odzivnik, opcija mobilnost – to je funkcionalnost, ko naročniku zvonita hkrati stacionarni telefon v pisarni in tudi mobilnik, klic s klikom (click2dial) pa tudi glasovna pošta je čedalje bolj v uporabi. Te dni beležijo porast uporabe storitve Programski telefon (softphone), predvsem pri poslovnežih, ki pogosto potujejo v tujino. Imajo pa naročniki, seveda glede na njihovo naravo dela, včasih prav zanimive zahteve, kako naj deluje njihov Amis Xpert+. (Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več