Računalništvo, telefonija
19.12.2016 10:57
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte UMi Z: Telefon z najboljšo uporabniško izkušnjo!

Pametni mobilni telefon UMi Z bo brez težav opravil s celotno konkurenco!
Pametni mobilni telefon UMi Z bo brez težav opravil s celotno konkurenco!

Leto 2016 je bilo odlično za pametne mobilne telefone podjetja UMi. To je namreč veliko truda in energije vložilo v prepoznavnost svoje blagovne znamke širom sveta, kakovost njegovih izdelkov pa je že na ravni vodilnih proizvajalcev. Prvi pametni mobilni telefon družbe Umi Touch je hitro postal priljubljen med uporabniki storitev mobilne telefonije, saj je ponujal odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Takoj za njim pa je podjetje UMi ponudilo v prodajo še tri zanimive pametne telefone, in sicer Umi Super, Max, Plus in Plus E.

Podjetje UMi bo leto 2016 zaključilo v velikem slogu, saj bo kmalu ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon, ki bo dejansko začrtal smernice za leta 2017. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu UMi Z, ki bo ponujal najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V nadaljevanju prispevka si poglejmo, zakaj bo novost pravi magnet za kupce.

Procesor: Pametni mobilni telefon UMi Z bo opremljen z osemjedrnim procesorjem Helio X27 frekvence kar 2,6 gigahercev. Superzmogljiv procesor je na voljo ekskluzivno le za podjetju LeEco (kitajski trg) in UMi (globalni trg), pri čemer je ta kot nalašč za poganjanje najzahtevnejši računalniških iger. Poleg tega je ta opremljen s tehnologijo, ki poskrbi, da procesor pri manjši obremenitvi varčuje z dragoceno električno energijo.

Baterija: V pametnem mobilnem telefonu UMi Z je vgrajena baterija zmogljivosti 3.780 miliamper ur, ki so jo izdelali pri podjetju Sony. Podjetje UMi se za baterijo zmogljivosti 4.000 miliamper ur ni odločilo predvsem zaradi tega, ker uporabniki s tem ne bi pridobili veliko, telefon pa bi bil bistveno debelejši in predvsem težji. Ker je procesor Helio X27 opremljen s tehnologijo za varčevanje z energijo, bo avtonomija precej daljša od konkurenčnih rešitev. Polnjenje s pomočjo tehnologije PE+ pa bo potekalo hitro in predvsem brez tveganj.

Odlika: Pametni mobilni telefon bo na račun skrbno izbranih komponent tanek in všečen na pogled. Poleg tega bo opremljen še s kakovostnim kovinskim ohišjem. To bo izdelano na način, da bo telefon lepo držati v rokah, brez nevarnosti, da nam bi ta pri tem padel.

Digitalni fotoaparat: Fotografiranje s pametnim mobilnim telefonom UMi Z bo pravi užitek, saj bo ta opremljen s kakovostnim slikovnim tipalom Samsung S5K3L8 ločljivosti kar 13 milijonov slikovnih točk. Enako tipalo bo uporabljeno tudi za spletno kamero. Digitalni fokus bo tako rekoč takojšen, za izjemne slike ob zmanjšani svetilnosti pa bo poskrbele kar štiri diode LED. Od tem bo tu poskrbljeno tudi za samodejno odstranjevanje nepravilnosti.

Zvok: Pametni mobilni telefon UMi Z je opremljen z visokokakovostnim zvočniškim sistemom NXP TFA9890, ki deluje pri napetosti kar 9,5 voltov. To omogoča čist zvok tudi pri predvajanju glasbe ob najvišji glasnosti. Zaradi tega bomo lahko z novincem predvajali kakovostno glasbo tudi brez uporabe zunanjih bluetooth zvočnikov.

Zaslon: UMi Z uporablja 14-centimetrski (5,5-palčni) zaslon LTPS IGZO ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, ki ga je pripravilo podjetje Sharp. Ta prikazuje širok barvni spekter, kar omogoča prikaz izjemno čistih iz živih slik. Zaslon pred poškodbami ščiti zaščitno steklo Dragontrail glass, ki je odporno tako na praske kot na udarce.

Android: Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona UMi Z bo nameščen mobilni operacijski sistem Android Marshmallow. Čeprav bi podjetje UMi Z že lahko namestilo novejšega Androida 7 Nougat, se za to ni odločilo, saj ta po njegovem prepričanju še ni dovolj stabilen za vsakdanjo uporabo. Bo pa ta na voljo v naslednjih nekaj mesecih, in sicer preko običajnega sistema za posodobitve. O tem nas bo obvestil telefon sam.

Predprodaja pametnega mobilnega telefona UMi Z se bo pričela 26. decembra, zanj pa bo v predprodaji potrebno odšteti le preračunanih 268 evrov. Poleg tega lahko sodelujete v posebni nagradni igri, ki vam bo prinesla eno izmed bogatih nagrad. Za to je potrebno le obiskati spletno stran na naslovu http://www.umidigi.com/page-umi_z_activity.html.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več