Računalništvo, telefonija
03.10.2014 14:36
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Stroški, ki podjetnike spravljajo v kot

..Štirje stroški, ki podjetjem znižujejo možnost razvoja in gospodarske rasti..
Amis prvi v Sloveniji z neomejenimi klici za poslovne uporabnike.
Amis prvi v Sloveniji z neomejenimi klici za poslovne uporabnike.

Kateri ključni stroški lahko povzročijo krizno stanje v podjetju?

Stroški dela so eden izmed največjih stroškov, na katere opozarjajo podjetniki in menedžerji. Pri izračunu mesečnih stroškov dela je treba upoštevati kar nekaj postavk, kot so neto plača, prispevki, dopusti, bolniške, potni stroški, stroški prehrane in še marsikaj. Stroški dela imajo zelo velik, pomemben vpliv na podjetje in družbo. Poleg teh so za podjetje ključni tudi stroški nabave materiala, izdelkov in storitev. V sklopu zniževanja teh stroškov je potreben dogovor s partnerji in dobavitelji, s katerimi se je treba pogajati za boljšo ceno oziroma višji popust. Vsi ti stroški so zelo pomembni za obstoj podjetja in zahtevajo skrbno načrtovanje in optimizacijo delovnih procesov.

Strošek, ki ga podjetja prevečkrat jemljejo kot samoumevnega in ne ukrepajo

Strošek, s katerim se zagotovo spopadajo vsa podjetja, preštevilna neuspešno, pa je tudi strošek komunikacijskih storitev in infrastrukture. Dandanes imajo številna, predvsem mlada podjetja, odprta v svet, vse več telefonskih pogovorov s poslovnimi partnerji izven slovenskih meja. Stroški telefonije so ponavadi nepredvidljivi in mesečni zneski na položnicah pogosto negativno presenečajo. Klici v domača in tuja omrežja za podjetja vsekakor niso ravno poceni, zato je vsak prihranek v telefoniji še kako dobrodošel.

Z naprednim sistemom poslovne telefonije Amis Xpert+ se izognete strošku menjave obstoječih telefonskih aparatov za sodobne in nadgradnjam ter vzdrževanju telefonske centrale v podjetju. Zato je poslovna telefonija Amis Xpert+ odlična izbira pri zniževanju stroškov.

Pri zniževanju stroškov telefonije pa je poleg izbire naprednega komunikacijskega sistema pomemben tudi izbor paketa poslovne telefonije.

Gospodarska spodbuda, ki pomaga podjetnikom znižati stroške

Na slovenskem trgu je popolna novost paket Total, ki ga je predstavil Amis in daje podjetnikom možnost, da se brez skrbi pred visokimi stroški telekomunikacij posvetijo svojemu poslu. Tako sta še dodatno omogočena rast in razvoj podjetja. Edinstveni paket Total, sloneč na komunikacijskem sistemu Amis Xpert+, omogoča z izjemno nizko fiksno mesečno naročnino predvidljiv strošek za telefonijo – brez dodatnih skritih stroškov. A to je šele začetek …

Več govorite, nič več ne plačate

Paket Total kot prvi pri nas prinaša popolnoma neomejene klice v vse države Evropske unije pa tudi v Sloveniji, in to v vsa omrežja, stacionarna in mobilna. Neomejeno je število klicev in njihovo trajanje. Tako lahko opravite še več telefonskih razgovorov, mesečni račun pa ne bo višji.

S paketom Total, ki v enotni ceni vključuje še sodobni telefonski aparat in telefonski priključek, lahko vaše podjetje popolnoma brezskrbno komunicira s poslovnimi partnerji in strankami znotraj EU.

Podjetju je s tem zagotovljen občuten prihranek in tudi predvidljivost mesečnih stroškov.

Za prihranek, ki ga prinaša Amis Xpert+ s paketom Total, obiščite www.amis.net/total (Oglasno sporočilo).


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več