Računalništvo, telefonija
20.08.2018 18:39
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super brezžične slušalke Xiaomi za odlično ceno!

Brezžične slušalke Xiaomi so kot nalašč za ljubitelje športa.
Brezžične slušalke Xiaomi so kot nalašč za ljubitelje športa.

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Kitajsko podjetje se odlično znajde tudi na področju brezžičnih slušalk, odličen predstavnik te družine pa so zanimive slušalke Xiaomi Mi Sports. Ker te »nosimo« za vratom, tehtajo zgolj 13 gramov in so narejene iz koži prijaznih materialov, so primerne tako za opravljanje športnih aktivnosti kot za poslovne namene in preživljanje prostega časa.

Slušalke Xiaomi Mi Sports podpirajo tehnologije Bluetooth V4.1, HFP, HSP, A2DP in AVRCP, kar pomeni, da vedno zagotavljajo odličen sprejem v radiju do 10 metrov od naprave. Za upravljanje z zvokom so na voljo priročne tipke, medtem ko mehak gel omogoča celo celodnevno nošenje slušalk v ušesu. Eden izmed glavnih adutov slušalk Xiaomi Mi Sports je tudi dolga avtonomija delovanja. Napolnjena baterija kapacitete 120 miliamper ur namreč zadošča za do enajst ur neprekinjenega poslušanja glasbe (odvisno od glasnosti), polnjenje pa traja v povprečju okoli dve ure.

Brezžične slušalke Xiaomi Mi Sports so lahko naše že za zgolj 17,79 evrov, a le na spletni strani trgovca Cafago na povezavi https://www.cafago.com/en/p-pae0192b.html?aid=novice. Akcijska maloprodajna cena traja le do konca avgusta, zato z nakupom nikar ne odlašajte, sicer boste lahko ostali brez njih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več