Računalništvo, telefonija
28.08.2017 17:39
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telefon Leagoo KIICAA MIX v predprodaji kar 50 % ceneje

Telefon Leagoo KIICAA MIX v predprodaji kar 50 % ceneje
Telefon Leagoo KIICAA MIX v predprodaji kar 50 % ceneje

Od 28. avgusta do 3. septembra na strani spletnega trgovca Gearbest poteka posebna promocijska prodaja pametnega mobilnega telefona Leagoo KIICAA MIX. V tem obdobju ga s kuponom, ki ga najdete na spletni strani, lahko dobite za vsega 69,99 ameriških dolarjev, oziroma dobrih 59 evrov. V kompletu s telefonom pa prejmete tudi silikonski zaščitni etui in slušalke.

Novi Leagoo KIICAA MIX je sicer zelo zanimiv pametni telefon, katerega v prvi vrsti krasi preprost in minimalističen dizajn z zaobljenimi in diskretnimi robovi ter brez nepotrebnih linij in dodatkov, ki bi kazili podobo. Osrednja atrakcija je pa zagotovo ogromen zaslon, ki se na treh stranicah (zgornji, levi in desni) razprostira praktično vse do robov in prekriva kar 90 % prednje ploskve. Dodatno pa je zaslon prekrit še z ukrivljenim 2,5D-steklom, ki je odporen na praske. Zahvaljujoč preprostemu dizajnu in debelini 7,9 milimetra, se telefon lepo usede v dlan in je z njim zelo enostavno rokovati.

Leagoo KIICAA MIX ima sicer 5,5-palčni zaslon, vendar se prav zahvaljujoč zgoraj opisanemu dizajnu, ta nahaja v relativno kompaktnemu ohišju, ki je po svojih dimenzija bližje telefonom s 5-palčnimi zasloni. Pri tem pa velja izpostaviti še to, da se zaslon ponaša s FHD ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik (401 ppi), dodatno pa ga ščiti trdno in odporno steklo Gorilla Glass 4. Zagotavljamo vam, da vam bo telefon všeč že na prvi pogled.

Pohvale pa si ne zasluži zgolj zunanjost, ampak tudi drobovje znotraj ohišja. Telefon Leagoo KIICAA Mix je opremljen z MediaTekovim procesorjem MT6750T, grafičnim čipom Mali-T860 in 3 gigabajti RAM-a, kar je idealna konfiguracija za večopravilnost in za mobilne igre, tudi tiste najbolj grafično napredne. Čeprav telefon vsebuje zelo mogočen procesor, pa je ta kljub temu varčen in »nežen« do baterije.

Kodiranje in dekodiranje zvoka poteka preko slušalk, ki se jih priklopi na vhod USB-C, saj telefon nima zastarelega 3,5-milimetrskega priključka. To pomeni, da boste uživali v pravi digitalni glasbi, brez izgube kakovosti, ko zvok potuje od telefona do slušalk.

Telefon pa se lahko pohvali še z izvrstnim dvojnim fotoaparatom, kjer ima en senzor ločljivost 13 MP, drugi pa 2 MP. Ta vam omogoča zelo podrobno snemanje objektov, zna pa zajeti tudi t. i. učinek bokeh, kjer je objekt v osprednju dodatno izostren, ozadje pa zamegljeno. Podobno dobra pa je tudi kamera na sprednji strani, ki ima prav tako ločljivost 13 MP. Ta ima pa še dodatno osvetlitev in funkcijo samodejnega polepšanja fotografije, tako da bodo vaši selfiji resnično prvovrstni.

Pričakovano telefon deluje v omrežju 4G/LTE, preko katerega bo brskanje po spletu in nalaganje aplikacij potekalo hitro. Zahvaljujoč LTE-ju kategorije 6, podatkovni prenos lahko doseže hitrost 300 Mbps.

Omeniti pa velja še čitalnik prstnih odtisov, ki je narejen iz kakovostne keramike in velja za enega najhitrejših na trgu. Čitalnik uporablja tehnologijo Smart Touch, kar pomeni da se ves čas “uči” in z uporabo postaja vse bolj natančen. Telefon pa se lahko pohvali tudi z odlično baterijo s kapaciteto 3000 mAh, ki je zelo stabilna in po 600 polnilnih ciklih še vedno obdrži več kot 80 odstotkov začetne kapacitete.

Glavne karakteristike telefona Leagoo KIICAA MIX:

  • 5,5-palčni FHD zaslon (Sharp), 90 % prednje ploskve
  • 8-jedrni MediaTek procesor MT6750T s frekvenco 1,5 GHz
  • 3 GB RAM-a
  • 32 GB notranjega spomina
  • 13 MP + 2MP dvojna kamera na hrbtni strani
  • 13 MP kamera na sprednji strani
  • USB-C vhod za slušalke
  • Čitalec prstnih odtisov na prednji strani (0,1 s)
  • Baterija z avtonomijo 3000 mAh in funkcionalnostjo hitrega polnjenja (5V2A)
  • Operacijski sistem Android 7.0 Nougat

Da vas še enkrat spomnimo, posebna promocija telefona Leagoo KIICAA MIX poteka od danes do 3 septembra na spletni strani Gearbesta.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več