Računalništvo, telefonija
18.01.2013 13:37

Deli z drugimi:

Share

Tudi T-2 s točkami zvestobe in posebnim T-2 klubom

T-2 je pripravil Klub zvestobe, ki bo T-2 naročnikom in ostalim, ki bi želeli koristiti ugodnosti, omogočal uporabo telekomunikacijskih storitev in storitev ter izdelkov partnerskih podjetij po ugodnejših klubskih cenah. Družba T-2 z druženjem v Klubu zvestobe želi svojim naročnikom približati storitve, ki jih še ne uporabljajo in s številnimi drugimi ugodnostmi ponuditi dodatno izkušnjo.
Ob včlanitvi v T-2 klub bodo naročniki najprej prejeli točke zvestobe, glede na časovno obdobje naročniškega razmerja.
Ob včlanitvi v T-2 klub bodo naročniki najprej prejeli točke zvestobe, glede na časovno obdobje naročniškega razmerja.

V družbi T-2 so se odločili, da bodo nagradili zaupanje svojih naročnikov in jim v T-2 Klubu ponudili dodatno izkušnjo. Ob včlanitvi bodo naročniki najprej prejeli točke zvestobe, glede na časovno obdobje naročniškega razmerja. Nato bodo dodatne točke prejemali ob vsakem redno plačanem računu, kjer bodo za vsak dopolnjen Evro dobili 4 točke. Namen T-2 Kluba je naročnikom približati telekomunikacijske storitve, tako bodo lahko za obdobje treh mesecev brezplačno izbrali uporabo storitev, kot so časovne funkcije, nadgradnja hitrosti interneta, nadgradnja programske sheme ter dodatni TV paketi. Ponudbo T-2 Kluba bodo nadgradili tudi s televizijskimi sprejemniki, prenosniki, tabličnimi računalniki in mobilnimi telefoni, ki jih bodo člani lahko kupili po ugodnejših cenah v kombinaciji z zbranimi točkami. Prav tako se bodo dodatno povezali s partnerji T-2 in svojim članom ponudili pester izbor potovanj in vstopnic za koncerte ter predstave.

Sašo Todorović, predsednik poslovodstva družbe, je ob vzpostavitvi T-2 Kluba povedal: “Z vsakim letom povečujemo število zadovoljnih naročnikov, s pomočjo katerih nadgrajujemo svojo ponudbo. Prav zato smo se odločili, da vse zveste naročnike povežemo v veliko T-2 družino in jim ponudimo dodatno izkušnjo ter jih nagradimo. T-2 Klub bomo soustvrajali z našimi člani, ki lahko podajo svoje predloge in mnenja za popestritev ponudbe.”

Naročniki se v T-2 Klub lahko včlanijo na spletni strani T-2, na kateri najdejo obrazec, ki ga izpolnijo, s pristopno izjavo v T-2 poslovalnicah, na servisnih straneh www.klub.t-2.net in preko TV vmesnika. Ob pričetku delovanja kluba so za vse včlanjene naročnike pripravili tudi privlačno nagradno igro, saj bodo izžrebali tri nove člane, ki bodo prejeli mobilni telefon Samsung Galaxy SIII.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več