Računalništvo, telefonija
23.06.2020 14:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tukaj je spletni portal Moja Slovenija

Tukaj je spletni portal Moja Slovenija
Tukaj je spletni portal Moja Slovenija

Luč sveta je ugledal spletni portal za rezervacijo pri slovenskih turističnih ponudnikih Moja Slovenija. Ustanovitelji portala želijo s tem na enem mestu zajeti večino slovenske turistične ponudbe. Portal iz dneva v dan raste, saj se ponudniki turističnih storitev šele dodobra spoznavajo z njim. Na novinarski konferenci, ki je potekala prejšnji tede, so ustanovitelji izpostavili, da si želijo izpostaviti doživetja.

Kot je na novinarski konferenci pojasnil soustanovitelj portala www.mojaslovenija.org Viljam Kvalič, so navdih našli pri tovrstnih tujih portalih, vendar novi slovenski portal vključuje zgolj domačo ponudbo. Poudaril je, da ne želijo izključevati nikogar, zato je na portalu prostor tako za planinske koče kot najprestižnejše hotele. Ustanovitelj portala je podjetje halki d.o.o., ustanoveljo v Domžalah in je hčerinsko podjetje Družine Krumpak d.o.o. in del skupine Happy Tours. Poleg rezervacijskega portala Moja Slovenija pripravljajo tudi različico v angleškem jeziku, ki bo vključevala ponudbo Slovenije in širše Jadranske regije.

Zdaj je čas, da odkrijemo svojo deželo

Idejo so povezali s turističnimi boni, ki naj bi Slovence spodbudili k dopustovanju doma. Tako je pri predstavitvi ponudnikov posebej označeno, kateri kot plačilno sredstvo sprejemajo tudi bone. Portal pa nameravajo ohraniti in razvijati tudi po koncu obdobja, v katerem so boni na voljo, je poudaril soustanovitelj portala Sašo Krumpak.

Sam potem rezervacije je podoben kot smo ga navajeni iz različnih drugih tovrstnih portalov. Izberemo ponudbo, čas prihoda in odhoda, nato pa vnesemo še druge podatke in morebitne dodatne želje. Preko portala ne moremo plačati storitev, kar storimo neposredno na lokaciji. Kot že omenjeno bo največji poudarek na doživetjih in ne zgolj nastanitvah. Ciljna publika portala je zaenkrat Slovenija, ob prihodu angleške verzije portala pa bodo dobrodošli tudi tujci.

Za STA je Kvalič dodal še to, da si želijo Slovence spodbudit naj raziščejo skrite kotičke svoje države.

Projekt med drugim pozdravljajo v Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč, saj po besedah direktorja Iztoka Altbauerja predstavlja “fantastično priložnost za vse ponudnike”. Pandemija covida-19 je turističnemu gospodarstvu zadala močan udarec, zato je dobrodošla vsaka spodbuda pri okrevanju, je poudaril.

Glas o portalu bodo pomagali širiti tudi njegovi ambasadorji Alenka Košir, promotorka zdravega življenjskega sloga, kuharski mojster Luka Jezeršek in nekdanji smučarski skakalec Robert Kranjec. Kot so izpostavili na današnji novinarski konferenci, posebej pozdravljajo idejo, da najpomembnejša ni hotelska namestitev, temveč doživetja, ki jih gostje najdejo v okolici.

Z registracijo na www.mojaslovenija.org, postanete član portala Moja Slovenija. Pravico do nakupa/rezervacije imajo vsi registrirani člani. Ob registraciji v spletni portal, vsak obiskovalec pridobi uporabniško ime (ki je enak naslovu njegove elektronske pošte) in geslo. Uporaba portala je brezplačna, prav tako pa portal ne zaračuna nobenih stroškov rezervacije ali odpovedi. Vsa plačila neposredno obravnava ponudnik storitev.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več