Računalništvo, telefonija
08.09.2018 23:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V Celju vrata odprlo središče novih tehnologij

..Kogar zanimajo nove tehnologije in se nahaja v Celju ali njegovi bližini, si mora ogledati novo Telemachovo poslovalnico, ki je svoja vrata odprla v samem središču mesta. V njej je med drugim tudi poseben kotiček namenjen izjemnim pametnim napravam znamke Xiaomi..
V Celju vrata odprlo središče novih tehnologij
V Celju vrata odprlo središče novih tehnologij

Živimo v času, ko nas vedno bolj obkrožajo pametne tehnologije. V žepih nosimo pametne telefone, v dnevnih sobah imamo pametne televizorje, na nočnih omaricah pametne zvočnike in tako naprej. Glavna stvar, ki omenjenim napravam daje pamet pa je internet. Z dostopom do interneta je povezanih veliko funkcionalnosti na napravah, ki nam posledično olajšujejo vsakodnevna opravila in poskrbijo tudi za naše kratkočasje.

Sodobne tehnologije in naprave pa si lahko od sobote, 8. septembra dalje, v centru Celja pobliže pogledate tudi tamkajšnji prebivalci in obiskovalci. Svoja vrata je namreč odprla največja poslovalnica Telemacha v Celju. Ta se nahaja v samem mestnem jedru na najbolj obljudenem delu v območju za pešce in tako predstavlja tudi edino Telemachovo poslovalnico v središču mesta.

Telemach letos dosegel magično številko
Spomnimo, da je Telemach letos presegel mejo 500.000 mobilnih uporabnikov, kar je ena četrtina slovenskega prebivalstva. Naraščanje števila uporabnikov in priljubljenost Telemacha med uporabniki fiksnih in mobilnih storitev seveda ni naključje, ampak posledica bogate ponudbe in kakovostnih storitev. Njihova mobilna infrastruktura v Sloveniji je na primer primerljiva z najkakovostnejšimi mobilnimi mrežami v Evropi, ena od posebnosti, ki jo ponuja Telemach, pa je tudi možnost uporabe brezžične mreže UNIFI oziroma mreža Wi-Fi točk, ki se razprostira po celi Evropi. S temi in drugimi storitvami Telemacha pa se boste z novo poslovalnico zdaj lahko podrobno seznanili v centru Celja.

Nova poslovalnica orje ledino
Nova poslovalnica pa izstopala še zaradi nečesa. Je namreč prva poslovalnica, ki vsebuje tudi Xiaomijevo trgovino oziroma t. i. Xiaomijev shop-in-shop. V tej lični trgovini so seveda na voljo različne naprave kitajske znamke Xiaomi, od telefonov, računalnikov in pametnih športnih zapestnic, do kamer, polnilnih baterij in zvočne opreme. Xiaomi je sicer po zadnjih podatkih analitskih hiš četrti največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Vključuje tri osrednje linije:

  • Redmi, ki je namenjena predvsem kupcem, ki želijo poceni, a še vedno prijeten in kakovosten telefon.
  • Mi, ki zastopa srednji in zgornji srednji razred.
  • Pocophone F1, ki predstavlja novega paradnega konja.

Ob otvoritvi centra sodobnih tehnologij pa so organizatorji pripravili tudi posebno nagradno igro s privlačnimi nagradami. Promotorji Telemacha in Xiaomija bodo tekom meseca po Celju delili letake za sodelovanje v njej. Kdor želi sodelovati mora letak izpolniti in ga izpolnjenega prinesti v poslovalnico, letak pa lahko sicer izpolnite tudi v sami poslovalnici na Stanetovi ulici 7. Žrebanje bo potekalo v soboto, 29. 9., ob 11.00 na tej isti lokaciji, z malo sreče ste lahko deležni ene od zelo privlačnih nagrad.

Prve tri nagrade so sledeče:

  • Telefon Huawei P20 lite
  • Kamera Mi Action Camera 4K
  • Polnilna baterija Samsung s kapaciteto 10.000 mAh

Nova poslovalnica se sicer odpira pod okriljem podjetja iSERVER, ki se poleg s posredništvom kot eden vodilnih ponudnikov ukvarja tudi s spletnim gostovanjem prek blagovne znamke www.si-shell.net in s prodajo IT-opreme prek spletne trgovine www.strezniki.net. Z novo poslovalnico pa med drugim v podjetju stremijo tudi k temu, da bodo imela podjetja v Celju in njegovi okolici celoten nabor storitev pri enem ponudniku (gostovanje, računalniška oprema, vzdrževanje opreme, telefonija). Na izbiro pa imajo tudi pestro izbiro dodatne opreme za telefone, ki sega od zaščitnih etuijev do polnilcev.

Dogajanje v novi poslovalnici lahko spremljate prek njihove nove strani na Facebooku in profila na Instagramu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več