Računalništvo, telefonija
11.11.2017 18:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V Sloveniji je vrata odprla nova računalniška trgovina

V Sloveniji je vrata odprla nova računalniška trgovina
V Sloveniji je vrata odprla nova računalniška trgovina

V soboto, 11. novembra, je v Ljubljani odprla svoja vrata nova specializirana trgovina z računalniško opremo Links. Trgovina se nahaja v hali 9 v BTC-ju na Šmartinski cesti, na otvoritvi pa so za zabavno vzdušje poleg hostes poskrbele nore nagradne igre in znižane cene izdelkov.

V trgovini Links najdete bogato ponudbo računalniške in druge raznovrstne tehnološke opreme, ki vključuje namizne in prenosne računalnike, tablice, pametne mobilne telefone, monitorje, procesorje, grafične kartice, tipkovnice, miške, enote RAM, diske SSD in HDD, igralne konzole, videoigre, drone, projektorje, potrošniško elektroniko, kable, adapterje, pretvornike in celo opremo za šport ter igrače za otroke. Skratka praktično vse kar se tiče tehnologije in še kaj zraven.

Podjetje Links pri svoji poti do uspeha v prvi vrsti stavi na razumevanje kupcev in njihovih zahtev ter želja. Svojo bazo strank ocenjujejo kot ključno za svoj razvoj. Svojim strankam bodo zato neprestano nudili prijetno in sproščeno nakupovanje, strokovno znanje o prodaji, razpoložljivost zalog, hitrost dobave in razumen garancijski rok. Kupcem bodo v svoji trgovini ponujali tudi pregled tehnoloških izdelkov (sploh dražjih kosov opreme), tako da se bo lahko pred nakupom vsak na lastne oči prepričal o kakovosti izdelka.

Velik poudarek pa bodo namenili tudi spletnemu nakupovanju, kjer se bodo neprestano trudili izpopolnjevati izkušnjo v spletni trgovini, ki bo že v bližnji prihodnosti dostopna na naslovu links.eu in bo kupcu omogočala hitre in enostavne nakupe. Poleg ugodnih cen pa bodo nudili tudi številne popuste in pripravljali posebne ponudbe, s katerimi bodo izbrani izdelki še dodatno znižani.

Kot pravijo, se njihov odnos s stranko ne bo končal z nakupom. Svojim kupcem bodo namreč stali ob strani skozi celotno garancijsko obdobjepri njih kupljenega izdelka, z učinkovitim sistemom reševanja reklamacij pa bodo zagotavljali hiter odziv in hitro reševanje težave.

Pogoj za dobro in hitro poslovanje je tudi učinkovita logistika, ki jim omogoča, da povečanje števila zahtev za nakup izdelkov ne pomeni počasnejše dostave. Vse naročene izdelke do 17. ure tako še isti dan pošljejo naprej s pomočjo kurirske službe.

Če niste bili prisotni na včerajšnji otvoritvi, čim prej obiščite trgovino Links, kjer so ob tej priložnosti pripravili tudi znižane cene na številne izdelke.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več