Računalništvo, telefonija
13.12.2013 08:17

Deli z drugimi:

Share

Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference

Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference
Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference

Odprite koledarje in si 21. januarja rezervirajte čas za NT konferenco. Na spletni strani dogodka v sodelovanju s strokovnjaki predstavljamo vsebinske sklope konference, v času prihajajočih decembrskih dni, pa vas bomo pri nakupu kotizacije razveselili tudi s prazničnim popustom.

Na NT konferenci bo beseda tekla o različnih tematikah, med drugim boste lahko prisluhnili sklopu predavanj na temo poenotenih komunikacij, se s strokovnjaki pripravili na konec podpore za Windows server 2003 in na migracijo na novejše verzije ter raziskali Windows Azure.


Strokovnjak področja in slovenski MVP (Most Valuable Professional) Sašo Erdeljanov vas bo popeljal v svet poenotenih komunikacij. V sklopu predavanj si bodo udeleženci pogledali zbirko tehnologij in orodij za skupinsko delo, ki omogočajo integracijo različnih poenostavljenih in poenotenih komunikacijskih kanalov med uporabniki, ne glede na sredstva komunikacije v poslovnem okolju.


Da se boste pred, po in v času migracije na novejše verzije strežnika Windows server izognili morebitnim turbulencam, bo na januarskem dogodku NT konference poskrbel Elvis Guštin. Udeleženci se bodo seznanili s tveganji in morebitnimi problemi, ki se lahko pojavijo ob ukinitvi podpore za Windows server 2003 in operacijski sistem Windows XP ter si ogledali kako pripraviti okolje na migracijo, kako jo izvesti in kaj narediti po končani migraciji.

Rok Bermež pa bo razvijalcem predaval na temo računalniških storitev v oblaku. Z vsebino predavanj v okviru seminarja Windows Azure se boste na januarski NT konferenci seznanili s pomenom platforme in si pridobili boljši vpogled v tehnologijo, ki jo podpira. Pogledali si boste tudi načine, s katerimi lahko zmožnosti platforme Windows Azure uporabite pri reševanju svojih težav.


Praznični popust

Vse tiste, ki se bodo za nakup odločili v času od 13. decembra 2013 pa do 8. januarja 2014, bomo pričakali s posebno ponudbo. V prazničnem razpoloženju boste pri nakupu katere koli kotizacije prejeli 10 odstotni popust, ki ga v postopku nakupa kotizacije uveljavite s kuponom “PRAZNIKI”. Zagotovite si svoje mesto na NT konferenci s preprosto prijavo na spletnem mestu dogodka.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več