Računalništvo, telefonija
12.09.2017 16:00

Deli z drugimi:

Share

Vodilno mPOS podjetje v Evropi vstopa na slovenski trg

Vodilno mPOS podjetje v Evropi vstopa na slovenski trg
Vodilno mPOS podjetje v Evropi vstopa na slovenski trg

SumUp, vodilni ponudnik mobilnih POS storitev v Evropi, uradno vstopa na slovenski trg. SumUp malim podjetjem omogoča sprejemanje kartičnih plačil brez mesečnih stroškov ali pogodbenih obveznosti. V primerjavi s tradicionalnimi ponudniki ponuja drastično znižanje cen poslovanja s karticami. Poleg stroška nakupa SumUp Air kartičnega terminala, ki znaša 39 evrov, podjetniki plačajo še enkratno provizijo za vsako prejeto plačilo z debetno ali kreditno kartico.


Lastniki podjetij potrebujejo zgolj kartični čitalec in brezplačno aplikacijo, da svoj pametni telefon ali tablico spremenijo v napravo, ki sprejema kartična plačila hitro in varno z branjem čipa, magnetnega traku ali brezkontaktno. S SumUpom so visoki mesečni stroški in zahtevna papirologija, povezana z najemom statičnih terminalov od bank, preteklost. Provizija na posamezno transakcijo znaša zgolj 2,75 %. Ker ni povezan z nobeno banko, SumUp omogoča izplačila na katerikoli bančni račun v dveh do treh delovnih dneh.

Brez ponavljajočih se stroškov in s popolnoma spletno prijavo, ki je končana v zgolj nekaj minutah, SumUpova ponudba najbolj ustreza potrebam malih podjetij, kot so frizerski saloni, kozmetični saloni, kavarne, restavracije, trgovine in mobilni samostojni podjetniki.

Daniel Klein, generalni direktor podjetja SumUp, je dejal: “SumUp smo ustanovili, da bi malim podjetjem omogočili sprejem kartičnih plačil, saj lahko zgolj tako svoje izdelke ali storitve prodajajo kjerkoli in kadarkoli. Veselimo se sodelovanja s skoraj 200,000 tisoč podjetniki v Sloveniji. Kartična plačila postajajo vse bolj priljubljena med Slovenci, v zadnjem desetletju so se plačila s karticami na POS terminalih skoraj podvojila. Skupen znesek vseh kartičnih plačil je lani znašal več kot 5 milijard evrov. Naša vizija je, da vsakemu malemu podjetniku pomagamo čimbolje izkoristiti ta porast, ki ga kartično poslovanje več kot očitno doživlja.”

Na trgih, kjer je SumUp že prisoten, sodelujejo z različnimi partnerji, med drugimi s podjetji, kot sta DHL in Metro Cash & Carry. Tudi strateška sodelovanja s partnerji v Sloveniji bodo kmalu naznanjena.

SumUp je eno izmed najhitreje rastočih podjetij v Evropi. Trdno stojijo za svojo vizijo – postati prvi ponudnik, ki omogoča sprejemanje kartičnih plačil na globalni ravni. Letni prihodki podjetja presegajo 100 milijonov EUR, vsak dan v zadnjem četrtletju pa se jim je pridružilo 2000 novih podjetnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več