Računalništvo, telefonija
23.09.2017 09:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Huami AMAZFIT za prave športnike s stilom!

Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT združuje lepoto in uporabnost!
Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT združuje lepoto in uporabnost!

Vrhunske pametne ročne ure podjetja Xiaomi so med uporabniki vse bolj priljubljene, in sicer predvsem zaradi njihove vsestranske uporabnosti. Zaradi tega so se pri spletnem trgovcu gearbest.com odločili, da ponudijo pametno ročno uro Xiaomi Huami AMAZFIT po nadvse ugodni ceni. Novost je naprodaj na spletni povezavi http://bit.ly/Gearbrst-Xiaomi-Huami, zanjo pa bo treba odšteti le 97 evrov, poštni stroški pošiljanja v Slovenijo pa so seveda brezplačni.

Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT ne navdušuje le po edinstveni obliki ampak tudi po zanimivi strojni opremi. Ta namreč obsega sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov, vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora in podporo za brezžično povezavo Bluetooth 4.0. Novost je seveda združljiva s standardom IP67, kar pomeni, da je odporna proti vodi in prahu ter da jo lahko brez bojazni uporabljamo tako pri opravljanju vsakodnevnih opravil kot za športne aktivnosti.

Oblikovno všečna pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT seveda omogoča beleženje vseh ključnih športnih aktivnosti (število srčnih utripov na minuto, prehojene razdalje, porabljenih kalorij in podobno), poslušanje glasbe in celo prejemanje telefonskih klicev. Vgrajen baterija kapacitete 280 miliamper ur pa zagotavlja do pet dni avtonomije, polnjenje pa traja okoli tri ure.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,