Računalništvo, telefonija
20.08.2012 08:50
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj ves ta POMP?

20. septembra 2012 bomo že dobro zakorakali v novo šolsko leto, dopusti pa bodo le še prijeten spomin poletja. Prišel bo čas za nove poslovne izzive, le najboljši pa se bodo na njih pripravili že takoj po koncu počitnic.
Obiščite POMP tudi vi!
Obiščite POMP tudi vi!

Prav zato se bo konec septembra zgodil POMP Forum, na katerem boste izvedeli, kakšni so novi trendi v oglaševanju in komuniciranju s končnimi uporabniki. Če v zadnjem času niste zadovoljni z rezultati promocije na Facebooku, televiziji, časopisih in revijah, je čas, da obiščete Forum POMP.


Komu je Forum namenjen?

Forum je v prvi vrsti namenjen direktorjem, vodjem komunikacijskih oddelkov (marketing, PR, trženje), vsem, ki se v podjetjih, organizacijah, družbenih ustanovah srečujejo in ukvarjajo s problemi (premajhne) učinkovitosti oglaševanja in odnosov z javnostmi. Dobrodošli so tudi direktorji malih in srednje velikih podjetij, ki si želijo doseči hitrejši preboj s pomočjo ustrezne komunikacijske strategije.

Tematika

Sodoben način življenja in spremembe v komunikacijskem okolju so prinesli zahtevo po novem komunikacijskem pristopu sodobnih podjetij. Vsebinski marketing gradi na dobrih komunikacijskih vsebinah, izhaja iz koristi, ki jo lahko ponudite svojim strankam in v ospredje postavlja potrebe in želje vaše ciljne skupine.

Namesto »push« in »interupting« pristopa in nagovora v stilu »kaj vam mi ponujamo«, vsebinski (content) marketing stavi na »pull« efect, ki ga doseže s komunikacijo prave vsebine, ki odgovarja na potrebe in dileme opredeljene ciljne skupine. In kar je še posebej pomembno – za to podjetja sistematično razvijajo svoje lastne medije, od tradicionalnih do sodobnih družbenih medijev, ki omogočajo stalno komunikacijo in gradnjo odnosov.

RN VIP člani imajo pri obisku POMP foruma še posebno ugodnost. Vsi, ki ste že RN VIP člani, se lahko foruma udeležite po posebni 60% nižji kotizaciji. RN VIP člani za kotizacijo odštejejo le 192 €.

Še nisi RN VIP uporabnik?

Postani tukaj!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več