Računalništvo, telefonija
03.07.2010 10:02
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimivosti iz javanskega sveta – OpenBlend

OpenBlend 2010 - Na letošnji konferenci bodo organizatorji znova postregli s skrbno izbrano paleto zanimivosti iz javanskega sveta.
OpenBlend 2010 - Na letošnji konferenci bodo organizatorji znova postregli s skrbno izbrano paleto zanimivosti iz javanskega sveta.

Letošnja Blend konferenca ima novo ime in nov izgled. A brez panike, za njo stoji ekipa, ki jo je ustvarjala pretekla leta z nekaterimi osvežitvami, kar pomeni, da vas ponovno čakajo odlična predavanja, odlično druženje in odlični prigrizki. Format konference ostaja enak – celodnevni dogodek v izjemnem ambientu Ljubljanskega gradu, s strokovnimi predavanji in z dovolj premorov za živahne razprave v zelo odprti in dostopni druščini.

Odslej se konferenca imenuje OpenBlend, organizatorji pa smo zbrani v istoimenskem društvu in smo na široko odprti vsakomur, ki ima ideje in bi rad sodeloval (info@openblend.org).

Konferenca je posvečena javanskim tehnologijam in iz bolj korporativnih rok prehaja v upravljanje odprtokodne skupnosti – društva OpenBlend.

Primarno je konferenca namenjena razvijalcem, ki pri svojem delu uporabljajo javanske tehnologije. Zanimiva pa je tudi za vodje IT in razvojnih oddelkov ne glede na tehnologije, ki jih trenutno uporabljajo, saj skozi konferenco lahko dobijo hiter vpogled v razvoj dogodkov v javanskem svetu, ter izkušnje in nasvete javanskih strokovnjakov iz prve roke.

Konferenca je med poznavalci domače javanske srenje znana po odličnih tujih predavateljih, odlični organizaciji in druženju, ter nenazadnje po odličnem ambientu in dobri obiskanosti.

Zgodnje prijave z 20% popustom so že odprte na konferenčni strani – www.openblend.org.

Tam si lahko preberete več o letošnjem programu, že potrjenih predavateljih, o vabilu predavateljem, ter o društvu OpenBlend, ki konferenco organizira.

Konferenca OpenBlend bo letos na sporedu 7. oktobra. Dodajte si na koledar, da ne pozabite!

Če vas zanima udeležba kot predavatelj, za več informacij obiščite http://www.openblend.org/en/call-for-papers.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več