Računalništvo, telefonija
17.04.2020 07:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaživela je Spar Basic spletna trgovina

Večina spletnih trgovin je v teh dnevih preobremenjena z naročili, zato prihaja do zamud pri dostavi in preobremenjenih prevzemnih terminov za živilske trgovine. Ravno zaradi tega je podjetje Spar predstavilo "dodatno" spletno trgovino.
Zaživela je Spar Basic spletna trgovina
Zaživela je Spar Basic spletna trgovina

Spar Online Basic deluje zelo podobno kot “navadna” Spar Online trgovina, vendar z nekaj spremembami.

Za razliko od Spar Online spletne trgovine ima Spar Online Basic v ponudbi zgolj 250 osnovnih izdelkov, ki jih lahko naročimo in le osebno prevzamemo, torej ni mogoče izbrati dostave na dom. Storitev je zaživela na dveh lokacijah, načrtujejo pa razširitev po celi Slovenji. Uporabniki lahko naročila trenutno prevzamejo v Intersparu na Viču v Ljubljani in v Intersparu v Qlandii v Kranju.

Pomembno je tudi dejstvo, da je minimalni znesek za uspešno naročilo postavljen na 10 €, s čimer želijo onemogočiti nepotrebna naročila po en izdelek za zgolj par centov. Vsako naročilo namreč zavzame kar nekaj časa za pripravo. Naročiti je mogoče tudi zgolj do 30 izdelkov naenkrat, s čimer želijo, da uporabniki naročujejo le tisto, kar nujno potrebujejo. Plačila ni mogoče opraviti na spletu, ampak samo v poslovalnici ob prevzemu (način plačila je odvisen od vsake poslovalnice posebej).

Uporabnik lahko tako kot pri Spar Online spletni trgovini izbira časovno okno za prevzem, ki so na voljo med 12. in 18. uro.

Kupec lahko koristi tudi različne popuste z Spar plus kartico, vendar je pri tem pomembno, da je popust aktiven ob prevzemu naročila in ne ob oddaji (npr. če je upokojenski popust v torek, kupec pa odda naročilo v torek, do popusta ni upravičen. Naročilo bi moral oddati prej, s prevzemom v torek). Prav tako ni mogoče koristiti 25% popusta na izdelek po izbiri.

Da pa bo vsako naročilo lahko prišlo na vrsto, je potrebno, da spletnih trgovin ne obremenjujemo z nepotrebnimi naročili, kot so naročila za samo en izdelek, a hkrati naročujemo le tisto, kar zares potrebujemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več