Telefoni
01.09.2019 22:11

Deli z drugimi:

Share

Applov tradicionalni dogodek bo 10. septembra

Applov tradicionalni dogodek bo 10. septembra
Applov tradicionalni dogodek bo 10. septembra

Apple je razkril datum svojega najbolj težko pričakovanega jesenskega dogodka, od katerega pričakujem predvsem osvežitev linije iPhone. Mediji so že prejeli uradna vabila, kar pomeni, da smo lahko prepričani, da bo dogodek, ki je letos poimenovan “By Innovation Only”, 10. septembra. Dogodek bo, kot je zdaj že znano, potekal v dvorani Steve Jobs Theater, zgradbi v sklopu kampusa Apple Park v Cupertinu. Tudi mi bomo poizkušali karseda aktivno spremljati dogajanje na dogodku, seveda pa boste obveščeni o vseh pomembnejših novostih, ki nam jih je Apple pripravil tokrat.

Letošnji datum je dva dni hitreje, kot je bilo lansko leto, ko smo dobili nove iPhone XS, iPhone XS Max in iPhone XR. Dogodek že od leta 2012 poteka v septembru, namreč takrat je izšel iPhone 5. Eden od razlogov, zakaj ravno september, ker se bliža čas prazničnih nakupov in kaj je lepšega kot razveseliti svoje najdražje z novim iPhonom, novo pametno uro Apple Watch, ali katerim od ostalih Applovih produktov.

Letošnja kolekcija “iPhone 11” bi naj bil sestavljena iz treh modelov, dva s premium OLED ekrani in tretja varianta z LCD-jem, ki bo targetirala kupce, ki niso ravno pripravljeni seči najgloblje v žep. Pričakujemo lahko torej nekaj podobnega, kot lansko leto, ko je Apple prav tako ponudil en “cenovno ugodnejši” model. Letos lahko od novih modelov pričakujemo nekaj manjših novosti. Poleg sprememb v specifikacijah bi naj imeli novi modeli eno vidnejšo novost, napram predhodnim verzijam.

Najbolj vroča govorica ta hip, ki se vije okrog novih Applovih pametnih telefonov je, da Apple načrtuje dodajanje kamere na zadnjo stran vseh modelov. To pomeni, da bi OLED modela imela na zadnji strani kar tri kamere, medtem ko bi LCD iPhone imel dve kameri. Dodatna kamera bi naj bila opremljena s širokokotno lečo, ki bo dopolnjevala telefoto in navadno lečo, ki smo ju že navajeni iz predhodnih modelov.

Poleg zgornjih so bile nekaj časa glasne tudi govorice o novi “Pro” oznaki enega od modelov, s čimer bi Apple razširil svojo ponudbo oz. dodal “premium” produkt. To bi bilo sploh prvič, da bi Apple naredil nekaj, kar je sicer že storilo marsikatero podjetje na trgu. Obstaja tudi napoved, da bo Apple v svoje naprave vgradil tehnologijo, s katero bomo lahko polnili ostale naprave, po možnosti brezžično.Odstranil bi naj 3D Touch tehnologijo in nadgradil gumb “mute”.

Ostali Applovi produkti, kot je nova družina iPad Pro, denarnici prijazen iPad in ostali produkti podjetja so napovedani za bližnjo prihodnost, vendar nismo čisto prepričani, kdaj bi to lahko bilo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več