Telefoni
15.03.2010 10:11

Deli z drugimi:

Share

Kuhanje preko telefona

Kuhanje preko telefona
Kuhanje preko telefona

Iphone

nas znova preseneča, tokrat z najnovejšo aplikacijo za kuharsko “zaostale”. Aplikacija prinaša 25 različnih kuharskih receptov, nekatere od njih pa bo potrebno tudi »odkleniti«, z izpolnitvijo nalog enostavnejših in bolj običajnih jedi. Vsak recept bo zahteval različne kuharske spretnosti, katere bo moč preizkusiti tudi v realnem svetu. Pocket Chef bo svoje igralce mučil z rezanjem čebule, kombiniranjem začimb, polivanjem glazure in peko piščanca.

Začetne naloge so dokaj enostavne (vsaj za nežnejši spol) , ki s časoma postanejo prava nočna mora, še posebej, ko na ekranu izginejo priročna navodila in nasveti. Instant način omogoča enostavno ponovno kuhanje jedi, ki ste jih že odklenili.

Igra Pocket Chef spretno izkorišča dvojni dotik, tako da lahko z lahkoto odprete natrta jajca in uporabljate notranji pospešek za obračanje palačink. Čeprav nimamo nič proti predoziranju različnih trikov, pa bo diskretnost igranja igre ob različnih nagibalnih tehnikah taljenja masla v ponvi in mešanju velike sklede jajc slej ko prej šla po gobe.

In še nasvet za tiste, ki niste najbolj vešči s kuhalnico: ne poskušajte kuhati pet jedi hkrati že po nekaj krogih igre Pocket Chef. Kuhanje skozi različne naloge v igri, ima malo skupnega z realno pripravo hrane, predvidevamo pa, da bo vsekakor bolj privlačno in zanimivo, kot dolgočasno čakanje na pisk pečice. Pocket Chef res da ponuja knjigo receptov, ki pa jih je le 25 recepti, kateri težko tekmujejo s pravimi »receptnimi« aplikacijami, kot sta Whole Foods Recipes in Epicurious Recipes.

Čeprav Pocket Chef ne bo igra, ki bi vas naučila kuhati, je zabavna, grafično impresivna, in pametna vsakodnevna igra. Pocket Chef bo zabavala tiste, ki bi se želeli naučiti kuhati, za vse ostale pa bo verjetno še vedno ceneje poklicati dostavo hrane.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več