Telefoni
24.10.2017 17:31

Deli z drugimi:

Share

Poglejte si te izvenzemeljske, luksuzne iPhone X

Poglejte si te izvenzemeljske, luksuzne iPhone X
Poglejte si te izvenzemeljske, luksuzne iPhone X

iPhone X se nam približuje s svetlobno hitrostjo in prednaročila tega, po mnenju mnogih, najboljšega iPhona vseh časov bodo možna že naslednji petek. iPhone X bi naj v Applovih trgovinah bil na voljo od 3. novembra naprej. Vsi tisti, ki pa želite nekoliko izstopati in ste pripravljeni za novega iPhona odšteti zajten kupček denarja, to lahko storite tako, da se odločite za nakup ročno izdelanega iPhone X, ki ga je izdelal finski proizvajalec luksuznih pametnih telefonov Legend.

Aurum iPhone X (Legend) cena: $3,494

Narejenih bo zgolj 10 teh modelov, ki sicer ponujajo ohišje iz močnega 24-karatnega zlata, unikatni biserni Apple logo, ki je dekoriran z 18-karatnim zlatom. Dizajn je potem možno še naprej prilagajti lastnim želja kupca, ki si lahko izbira med Backlit VVS1 Diamond logotipom, alternativnimi vzorci iz žlahtnih kovin itd.

gold, featuring unique hand cut black mother of pearl Apple logo, decorated with a solid 18k gold rim. Napravo dobimo v posebnem, luksuznem pakiranju, 24-karatne EarPods slušalke in posebej prilagojeni usnjeni ovitek.

Corium iPhone X (Legend) cena: $3,778

10 kosov luksuznega telefona Corium iPhone X, kolikor jih bo namreč narejenih, je ovito v krokodilje usnje z 24-karatnim zlatim vzorcem. Usnje se lahko po želji zamenja za drugo usnje po želji, seveda pa so vse potencialne izbire zelo drage in eksotične. Prava posebnost modela je tudi logo, ki je zgrajen iz črnega bisera, da pa to še ni vse, je k temu dodano še 18-karatno zlato. Vsekakor luksuz na kvadrat kajne?

Na sliki lahko vidimo najbolj osnovno verzijo modela Corium iPhone X, ki jo lahko prilagajamo po želji. To pomeni, da lahko dodajamo že diamantni logo, 18-karatni monogram in še mnogo več. Napravo dobimo v posebnem, luksuznem pakiranju, 24-karatne EarPods slušalke in posebej prilagojeni usnjeni ovitek. Po neuradnih informacijah naj bi nekdo naročil točna ta dotični model in ga s svojimi željami “dopolnil” do cene $5,989.

Classique iPhone X (Legend) cena: $3,897

Dizajnerji podjetja Legend so poskrbeli, za to, da logo na telefoni izstopa od vseh že obstoječih naprav na svetu. VVS1 diamanti oddajajo prav posebno svetlobo, ko je telefon v uporabi, prav tako pa lahko posameznik po meri prilagaja svetlost. Vsak posamezni kupec lahko izbira svojo barvo, kar pa pomeni 10 različnih telefonov, namreč zgolj toliko jih bo nastalo. Podobno kot pri prejšnjem modelu je tudi v tem primeru na voljo več različnih opcij usnja v različnih barvah.

Posebna diamantna edicija telefona ima v sam 24-karatni obod telefona vgrajene 359 VS1 diamante in 18-karatni beli logo. Teh posebnih diamantnih naprav bo narejenih zgolj 5 kosov. Napravo dobimo v posebnem, luksuznem pakiranju, 24-karatne EarPods slušalke in posebej prilagojeni usnjeni ovitek.

Fusion iPhone X (Legend) cena: $4,015

Kot smo sedaj že navajeni, je vsak model na seznamu poseben kajne? Tokrat imamo telefon, ki je navdih črpal v ročnih urah. Karbonska linija na sredini zadnje strani telefona prinaša edinstven dodatek k dizajnu, ki celotno napravo povzdigne na novo, višjo raven. Tisti, ki morda raje izberete alternativo, lahko to karbonsko linijo iz karbonskih vlaken zamenjate z biserno linijo v raznih barvah. Možno je celo izbrati lesen okvir ali okvir iz drugih eksotičnih unjenih materialov.

Lu iPhone X (Legend) cena: $4,253

24-karatni zmaj na zadnji strani telefona je zgolj začetek presežkov, ki jih lahko namenimo dotičnemu modelu. Ta dizajn temelji na tradicionalnem Kitajskem zmaju, ki je v primeru tega telefona obogaten z rdečimi diamanti v očeh. Simboli Fu, Lu in Shou predstavljajo kitajsko tradicionalno simboliko, narejeni pa so iz 24-karatnega zlata.

Lu iPhone X je na voljo v standardni 256 GB verziji, napravo pa dobimo v posebnem, luksuznem pakiranju, 24-karatne EarPods slušalke in posebej prilagojeni usnjeni ovitek. Kot lahko vidimo je celoten dizajn telefona zgrajen na temeljih kitajske kulture, ki že sama po sebi odseva bogastvo in vrednost, če pa k temu dodamo še detajle kot so našteti, potem lahko brez dvoma govorimo o vrhunskem kosu tehnologije.

Momentum iPhone X (Legend) cena $4,489

Edinstven diamantni dizajn in še nekaj drugih luksuznih lastnosti. Model Momentum dobimo v posebnem, luksuznem pakiranju, 24-karatne EarPods slušalke in posebej prilagojeni usnjeni ovitek.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več