Telefoni
21.05.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Prve fotografije iPhona 11? Pa druge in tretje …

Prve fotografije iPhona 11? Pa druge in tretje ...
Prve fotografije iPhona 11? Pa druge in tretje ...

Zelo kmalu bi morali izvedeti, kdaj bo Samsung končno poslal na trg svoj prvi pametni telefon z upogljivim zaslonom, Galaxy Fold. Uraden izid telefona je bil napovedan že za prejšnji mesec, vendar poleg tega, da se kritiki nikakor ne morejo sprijazniti z dizajnom naprave, tudi strojna in programska oprema enostavno nista bili nared za prodajo. Zdaj torej čakamo, kdaj bo Samsung prižgal zeleno luč in kdaj bodo najbolj neučakani lahko olajšali svoje denarnice za dobrih 2.000 ameriških dolarjev.

V prihajajočih se mesecih pričakujemo še kar nekaj zanimivih Android naprav: dva nova modela Galaxy Note 10, ki naj bi izšla zgodaj avgusta in nekaj drugih pametnih telefonov. Kljub vsem ostalim napovedim pa bo največ pozornosti zopet požel Apple, in sicer s svojim novimi pametnimi telefoni iPhone 11, iPhone 11 Max in iPhone 11 R (ali kakorkoli bo že pač Apple poimenoval nove modele). Mediji po vsem svetu so se že dokopali do kar nekaj informacij glede dizajna in lastnosti novih telefonov, kar pomeni, da imamo že precej dobro predstavo, kaj lahko pričakujemo od Appla to jesen. Če še vedno niste prepričani, naj povemo, da sta dva vira, ki sta do zdaj bila zelo zanesljiva, objavila dizajn iPhona 11.

V fotogaleriji si lahko ogledate vse fotografije, špekulacije in napovedi, ki so do zdaj prišle v medije in napovedujejo redizajn iPhona 11.

Kako bo zgledal novi iPhone 11?

Applova modela iPhone 11 in iPhone 11 Max bi naj izgledala zelo podobno kot prikazuje slika s črnima modeloma. Kar se tiče dizajna bo sprednja stran praktično enaka kot trenutna serija iPhone XS, zadnja stran pa bo imela eno novost, in sicer trojno kamero, za katero pričakujemo, da bo na obeh iPhonih. Poleg tega, da bo nova kamera velika in kvadratna, se bo po vsej verjetnosti barvno skladala z zadnjo stranjo naprave. Kar se pa tiče kamere iPhona 11 R, bo ta sicer enaka, le da bo imela namesto treh kamer le dve.

Lastnosti novih iPhonov naj ne bi preveč navdušile. Vse napovedi kažejo, da ne smemo pričakovati ničesar pretresljivo novega. Seveda lahko pričakujemo več moči in hitrosti, največja pričakovanja pa so uperjena proti kameri in dotični uporabniški izkušnji. Kar nekaj virov je recimo omenilo, da bi lahko novi iPhone modeli ponudili reverzibilno brezžično polnjenje kot Samsung Galaxy S10.

S tem vsem v mislih imamo za vas dve najbolj sveži fotografiji dizajna novih iPhonov, in sicer je prva slika reporterja Bloomberga, Marka Gurmana, ki je na Twitterju objavil fotografijo domnevnih ovitkov za nove tri iPhone modele. Kot lahko vidimo, imata dva po tri kamere, medtem ko ima sredinski model dve kameri.

Kljub temu, da vir teh ovitkov ni znan, naj bi bili ustvarjeni po natančnih shematskih zapisih, ki so bili ukradeni iz Foxconnove tovarne, kjer bo Apple sestavljal svoje nove modele. Dizajn iPhona 11 lahko vidimo na skrajni levi, iPhone 11 Max je postavljen na desni, na sredini pa najdemo iPhone 11 R s svojim dvojnim sistemom kamer.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več