Telefoni
19.09.2018 08:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

A1 z novimi paketi A1 Go!

Pri A1 so z 18.09 predstavili nove pakete
Pri A1 so z 18.09 predstavili nove pakete

Z 18.09. so pri podjetju A1 uvedli kar nekaj novih paketov imenovanih A1 Go! Tukaj naj bi šlo predvsem za “standardne” mobilne pakete, z možnostjo uvedbe predvsem zanimivega dodatnega paketa. Vsi paketi razen XS paketa naj bi ponujali neomejene minute, SMS in MMS sporočila v Sloveniji, kot tudi v gostovanju znotraj EEA držav.

Paketi se razlikujejo samo po principu prenosa podatkov, kjer bomo za najdražji paket L odšteli 25,99€ na mesec (brez ugnodnosti) in s tem pridobili 120 GB prenosa podatkov (od tega 10 GB v EEA). Medtem ko bo za najcenejši paket XS potrebno odšteti 11,99€ (brez ugodnosti), pridobili bomo pa samo 1 GB prenosa podatkov (od tega tudi 1 GB v EEA).

Vsi paketi ponujajo tudi, da dokupimo dodaten gigabajt za 4,99€. Mesečni strošek pa si lahko znižamo na dva načina. En od tega je, da uporabljamo eRačun (privarčujemo 1€), ter da povežemo svoj paket s paketom fiksnih storitev (privarčujemo še 2€).

Za uporabnike pa je nadvse zanimiva opcija A1 Play. Ta namreč omogoča, da določene storitve ne bodo štele v zakup prenosa podatkov.

Najcenejša opcija za samo dodatnih 1,99€ na mesec imenovana A1 Play Chat omogoča, da uporabljamo Facebook Messenger, Viber in Whatsapp brez da bi te aplikacije uporabljale zakupljeno količino prenosa podatkov.

Najdražja opcija A1 Play Mix, pa za dodatnih 9,99€ na mesec omogoča, da uporabljamo Facebook Messenger, Viber, Whatsapp, Facebook, Snapchat, Instagram, Apple Music, Tidal, Deezer, Netflix, HBO GO, A1 Now, Mobia TV brez, da bi le-te štele v zakupljeno količino prenosa podatkov na izbranem paketu.


Tukaj pa je pomembno dejstvo, da pri samem paketu ne smemo porabiti vseh količin prenosa podatkov. V takem primeru se nam bo namreč tudi zaustavila izbrana opcija A1 Play.

Zanimiv je predvsem podatek, da aplikacija YouTube še ni vključena v nobeno dodatno opcijo.

12 mesecev brezplačnega preizkusa ene izmed opcij A1 Play Chat, Social, Music ali Video pripada vsem, ki boste do 31. oktobra 2018 na prodajnih mestih A1 ali v spletni trgovini sklenili ali podaljšali naročniško razmerje s 24-mesečno vezavo na enem izmed veljavnih mobilnih paketov!


1 mesec brezplačnega preizkusa vsake od opcij A1 Play za vse uporabnike A1 mobilnih paketov z vključenim prenosom podatkov.


Več o dodatnih opcijah si lahko preberete na njihovi spletni strani -> https://www.a1.si/play


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več