Telefoni
19.02.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Dodatne težave Motorole Razr

Uporabnik je zapisal, da je na območju prepogibu zaslona, ki velja za najobčutljivejši del naprave, opazil zračni mehurček.
Dodatne težave Motorole Razr
Dodatne težave Motorole Razr

Poročali smo že, da se Motorola Razr po testiranju in končni predstavitvi naprave ni odrezala preveč dobro. Pravzaprav so uporabniki, ki so ga že imeli možnost preizkusiti, poročali, da gre za slab telefon. Komentirali so, da je drag, da ima povprečno kamero in škripa, ko ga prepogibamo. Po določenem časovnem obdobju uporabe je tudi opaziti, da se zgornja plast zaslona lušči od njegove podlage. Kritično mesto je ravno na prepogibu naprave.

Eden ameriških novinarjev je za novičarski portal Input napisal članek po tem, ko je Razr uporabljal približno teden dni. “Na prepogibu telefona je že po kratkem obdobju uporabe opaziti, da se zgornja plast zaslona lušči, pod njo pa je opaziti zračni mehurček,” je izsledke komentiral Raymond Wong.

Mehurček ni le moteč, temveč tudi onemogoča delovanje zaslona na dotik. Del zaslona nad mehurčkom se še odziva, pod njim pa je območje, ki ne deluje, če se nanj pomaknemo s prstom in dotaknemo gladke površine.

Zakaj se je mehurček pojavil ravno tam, si Wong ne zna razložiti. Dodal je še, da mu telefon ni padel na tla, ni bil izpostavljen vlagi, niti se ni potopil v tekočino. Pri Motoroli se na vprašanje, kaj bi lahko povzročilo zračni mehurček sredi zaslona na dotik, še niso odzvali.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več