Telefoni
15.11.2016 15:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Eden najzmogljivejših telefonov že za manj kot 200 evrov

Eden najzmogljivejših telefonov že za manj kot 200 evrov
Eden najzmogljivejših telefonov že za manj kot 200 evrov

Kitajski proizvajalec telefonov UMi je lansiral in izstrelil novo zvezdo na trg pametnih telefonov. To je dolgo pričakovani UMi Plus E, prvi pametni telefon na svetu z izjemnim MediaTekovim procesorjem Helio P20. Gre za 64-bitni osemjedrni čip, ki ničle in enice preračunava pri visoki hitrosti 2,3 gigaherca, je energijsko zelo varčen in se tudi pri težkih opravilih skoraj nič ne pregreva.

V drobovju telefona najdemo poleg procesorja še vrtoglavih 6 gigabajtov delovnega pomnilnika in kar 64 gigabajtov notranje shrambe, ki jo s spominsko kartico lahko razširimo še za dodatnih 128 gigabajtov. Vsa ta surova moč pa seveda za polno obratovanje potrebuje dovolj energije. Da je ne zmanjka kar tako, poskrbi ena najzmogljivejših baterij na trgu, ki se ponaša s kapaciteto 4000 miliamper ur in funkcionalnostjo hitrega polnjenja.

Ko pod vse to potegnemo črto, dobimo eno najboljših mobilnih naprav, ki si jo lahko danes omislite. Ne glede na to, ali telefon uporabljate za brskanje po spletu, gledanje filmov, obdelavo slik ali igranje iger, Umi Plus E s svojimi visokoletečimi karakteristikami zmore vse. Naenkrat.

Izjemno notranjost pa dopolnjuje lična zunanjost. Tu prednjači Sharpov 5,5-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, ki poskrbi za izrisovanje ostre in barvite slike, družbo pa mu na hrbtni strani dela še odlična kamera z ločljivostjo 13 megapikslov in hitrim laserskim ostrenjem (PDAF).

Črno ohišje, v katerega so vse naštete dobrote zapakirane, je ob robovih zaobljeno in z minimalističnim dizajnom sledi sodobnim smernicam, telefon pa ima v osrednji tipki pod zaslonom vgrajen tudi bralnik prstnik odtisov, ki si zapomni do pet različnih prstov.

Umi Plus E je nedvomno eden najboljših telefonov, ki so letos uzrli luč dneva in se lahko brez sramu postavi ob bok novemu iPhonu 7, Galaxyju S7 in Googlovemu Pixlu. Najboljše pri vsem skupaj pa je, da morate zanj odšteti precej nižji znesek kot za naštete. Vašo denarnico bo namreč olajšal za manj kot 200 evrov, na spletni strani proizvajalca pa lahko celo sodelujete v nagradni igri, v kateri ga lahko dobite popolnoma brezplačno. Pohitite, preden jih zmanjka!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več