Telefoni
09.08.2012 16:11
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super tipkovnica za mobilnike

Pregrešno draga tipkovnica več kot odlično opravlja svoje poslanstvo!
Pregrešno draga tipkovnica več kot odlično opravlja svoje poslanstvo!

Tipkanje sporočil na zaslonih mobilnih naprav marsikomu ne gre od rok. To še posebno drži v primeru, ko so te opremljene z miniaturnimi zasloni. Napak je tu precej in že krajše sporočilo nam vzame veliko dragocenega časa. Ker so sodobni mobilniki opremljeni z brezstično tehnologijo NFC, je podjetje Elecom to izkoristilo za pripravo nadvse funkcionalne tipkovnice.

Podjetje Elecom je pripravilo prvo prenosno tipkovnico na modrem planetu, ki se s pametnim mobilnim telefonom v trenutku poveže preko brezstične tehnologije NFC. Za to zadošča, da mobilnik položimo nanjo. Prednost uporabe tehnologije NFC je v tem, da je ta energijsko precej manj potratna od modrozobe povezave. Ta pri delovanju tako rekoč ne vpliva na avtonomijo mobilne naprave.

Ker je prenosna tipkovnica one2TOUCH narejena iz kakovostnega silikona, je odporna na padce in udarce. Poleg tega zavzame zelo malo prostora in je kot nalašč za prenos. V tipkovnici je vgrajena baterija, ki ob 8-urni uporabi na dan zagotavlja 18-mesečno delovanje. Ko se baterija izprazni, lahko tipkovnica roma kar v smeti, saj je ni moč zamenjati.

Novost je združljiva s pametnimi mobilnimi telefoni, ki so opremljeni z Androidom 2.3.4 Gingerbread ali z novejšim. Za nakup tipkovnice one2TOUCH je potrebno na Daljnem vzhodu odšteti kar preračunanih 195 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več