Telefoni
15.11.2018 17:00

Deli z drugimi:

Share

Tudi Uber z nagradami

Nedavno je Uberjeva konkurenca Lyft predstavila novost, s katero bo nagrajevala svoje uporabnike. Tudi Uber ne zaostaja, saj je že najavil, da bodo tudi sami pripravil različne nagrade za zveste uporabnike.
Poleg Lyfta sedaj še Uber z nagradami za zveste uporabnike
Poleg Lyfta sedaj še Uber z nagradami za zveste uporabnike

Glavna značilnost teh nagrad je, da se uporabnik odloči za podjetje Uber in ne za Lyft oziroma lokalne taksi službe.

Svojim uporabnikom je tako pripravil različne nagrade, med katere sodijo: popust v višini 5 ameriških dolarjev (približno 4,5 evra) za uporabo storitve Uber Eats, brezplačne nadgradnje na boljše avtomobile, dostop do prioritetne podpore … kot tudi možnosti brezplačnega preklica vožnje v primeru, da bo uporabnik preklical prvotno vožnjo in novo vožnjo zahteval v roku 15 minut.

Možnost pridobivanja nagrad že testirajo v devetih mestih v ZDA, kasneje, ko bodo sistem dodobra preizkusili, pa bodo to možnost prejeli še ostali uporabniki. Kljub dodatnim popustom za uporabnika pa bodo vozniki še vedno prejeli celotno plačilo vožnje, zagotavljajo pri podjetju.

Nagrade so sicer razdeljene v različne skupine, kjer seveda redni uporabniki dobijo največ ugodnosti. Za nadgradnjo v skupino z več nagradami mora uporabnik pridobiti določeno število točk. Tako na primer dobi uporabnik 1 točko za vsak porabljen dolar pri uporabi storitve POOL in Uber Eats, 2 točki za vsak dolar pri uporabi storitve UberX in 3 točke za vsak porabljen dolar pri uporabi storitve Premium.

Ker pa se cena vožnje regulira glede na število voznikov v okrožju, bo za uporabnike posebej privlačna ponudba za 2500 točk. Tukaj namreč gre za to, da bo uporabnik plačal isto ceno, ne glede na število voznikov, ki bodo na voljo. To je posebej koristno pri zahtevanju prevoza po raznih prireditvah, ko cene poskočijo tudi za trikratnik običajne vožnje.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več