Telefoni
31.08.2012 07:34
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Čas je za HTC DESIRE X!

Skrajno zabaven, zmogljiv in družaben pametni telefon z vrhunsko kamero, ki med drugim zmore simultani zajem slike in videa ter neprekinjeno snemanje večih posnetkov hitrega gibanj.
HTC Desire X
HTC Desire X

HTC, vodilni v svetu mobilnih inovacij in dizajna, je danes predstavil model HTC Desire X, cenovno dostopen pametni telefon, ki se ponaša z vrhunsko kamero, osupljivim zvokom in neverjetno procesorsko zmogljivostjo ter hitrostjo. Telefon uporablja ekskluzivni HTC Beats Audio™ in se ponaša z dvojedrnim 1GHz Qualcommovim® procesorjem Snapdragon S4™ ter družabnimi funkcijami, ki vam omogočajo, da ste še bolj povezani.

Ikoničen dizajn in učinkovita zmogljivost

Oblikovan je tako, da lahko prenese vse, kar prinaša vsakdanjik, obenem pa ostaja tanek in kompakten. Vsaka izkušnja je tako s pomočjo vmesnika HTC Sense® in sistema Android™ 4.0 vedno povsem osebna. Impresiven štiriinčni zaslon super LCD WVGA z izboljšanim stranskim pogledom pomeni tudi to, da bo vse prikazano kristalno jasno in v živih barvah.

Vrhunska kamera

HTC Desire X je kot naročen za spontano slikanje tipa ‘nameri in sproži’. Njegova kamera s 5 megapiksli namreč zajema fantastične fotografije tudi v slabših svetlobnih razmerah zahvaljujoč HTC-jevemu lastnemu ImageChipu, 28-milimetrski širokokotni leči f/2.0, tipalu BSI, načinu HDR in samodejni nastavljivi bliskavici. Med zajemanjem vsebine vam ne bo treba izbirati med fotografijami in videom, saj vam funkcija VideoPic omogoča sočasno zajemanje obojega.

Pristen zvok

Integrirani Beats Audio™ na HTC Desire X prinaša globoke nizke tone in bogatejši ter močnejši zvok, zaradi česar se vam bo zdelo, kot da glasbo poslušate v snemalnem studiju. Zahvaljujoč posebej prilagojenim audioprofilom telefona HTC Desire X boste s slušalkami Beats uživali v še boljšem zvoku. Še več, telefon podpira tudi visokoločljivostni brezžični zvok preko Bluetootha®.

Razpoložljivost

HTC Desire X bo na voljo na izbranih tržiščih v Evropi, Afriki, Bližnjem Vzhodu in pacifiški Aziji od septembra 2012 naprej.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več