Telefoni
23.10.2013 15:40

Deli z drugimi:

Share

HTC One dobil svojo največjo različico HTC One Max

HTC One mini, HTC One in HTC One Max
HTC One mini, HTC One in HTC One Max

HTC je predstavil nov HTC One max – svoj največji pametni telefon, ki nagrajeni dizajn, funkcionalnost in uporabnost mobilnika HTC One sedaj prinaša tudi vsem ljubiteljem večjih mobilnih naprav. Z novo funkcijo Fingerprint Scan, ki prepozna prstni odtis uporabnika, je še bolj priročen, poleg tega pa ohranja funkcije HTC BlinkFeed, HTC Zoe in HTC BoomSound ki so še nadgrajene v kombinaciji z uporabniškim vmesnikom HTC Sense 5.5, ter tako omogočajo najboljšo celovito uporabniško izkušnjo, sedaj tudi na večjem zaslonu.

Peter Chou, glavni izvršni direktor v HTC je povedal: »Z dodajanjem HTC One max, imamo sedaj v družini telefonov HTC One mobilnike za vsakogar. Vsi telefoni HTC One so bili narejeni kakovostno in premikajo meje inovacij, tako pri tem HTC One max ni nobena izjema. Nadgradnja uporabniškega vmesnika HTC Sense 5.5. bo ponudila najboljšo mobilno uporabniško izkušnjo doslej, s tem ko bo HTC One max zagotovil velikost in zmogljivost, ki omogočata vse kar posameznik želi, in celo več, brez kompromisov.«

HTC One max s 5.9-palčnim zaslonom in polno HD1080p ločljivostjo je perfekten za ustvarjanje slik in video posnetkov ter za ogled filmov, tudi med gibanjem. Nemoteno in učinkovito delovanje zagotavlja štirijedrni Qualcomm® Snapdragon™ 600 procesor z 1.7 GHz pa uporabniku zagotavlja izjemno delovanje, neverjetno žive videoposnetke in kakovosten zvok. Karkoli boste počeli – gledali filme v izjemni HD ločljivosti, igrali igre ali pregledovali novosti na spletu – HTC One max bo pri tem poskrbel za odličen zvok, ostro sliko in brezhibno delovanje.

16GB ali 32MB spomina je mogoče tudi razširiti z microSD™ kartico, poleg tega pa imajo lastniki HTC One max tudi ekskluzivno pravico do brezplačnega koriščenja 50GB dodatnega prostora na Google Drive-u[1].

Baterija telefona z zmogljivostjo 3300mAh zagotavlja da bo visok nivo delovanja mobilnika tudi trajal. Najzahtevnejši uporabniki bodo navdušeni nad HTC Power Flip Case, stilsko 1150mAh razširitvijo baterije, ki ima dvojno funkcijo – nudi zaščito in dodatno moč, ko jo najbolj potrebujete.

Povprečni uporabnik preveri svoj telefon večkrat na dan, zato HTC One max predstavlja nov mejnik v udobju in naprednemu delovanju z vgrajeno funkcijo Fingerprint Scan. Funkcija je vgrajena na zadnji strani telefona ter uporabniku omogoča zaklepanje in odklepanje zaslona ter hiter dostop do treh najbolj priljubljenih aplikacij, s tem da vsaki od teh uporabnik dodeli prstni odtis drugega prsta.

Nadgrajen vmesnik Sense 5.5 zagotavlja še bolj družaben in personaliziran HTC BlinkFeed, ki omogoča lastne prilagoditve z nastavljivimi priljubljenimi temami in dodatno integracijo s prvovrstnimi vsebinami, ki jih med drugim zagotavljata Instagram in Google+. Z BlinkFeed dostop do informacij ni več omejitev, ne glede na to kje in kdaj želite dostopati do njih, saj lahko več kot 120 člankov prenesete kar brez internetne povezave.

S HTC UltraPixel fotoaparatom, funkcijo HTC Zoe, ki vaše slike oživi in sprednjo kamero v ločljivosti 2.1MP, boste s HTC One max posneli izjemne fotografije in videoposnetke v visoki HD 1080p ločljivosti, ne glede na to ali boste fotografirali sebe, svoje prijatelje ali sebe skupaj z njimi. Z Dual Capture lahko zajamete pomembne trenutke in tudi svojo reakcijo ob tem, v eni sami izjemni fotografiji ali videoposnetku z istočasnim zajemanjem oz. slikanjem s sprednjo in zadnjo kamero.

Napredek pri ustvarjanju slik omogoča funkcija Video Highlights, ki vam omogoči, da iz kombinacije posnetih slik in video posnetkov ustvarite film ter ga dovršite z zvokom in vizualnimi temami po lastni izbiri. Z novim HTC One max lahko ustvarite filme poljubne dolžine.

Telefon HTC One max je na voljo v srebrni barvi in ima enak prestižni dizajn kot vsi ostali telefoni v družini HTC One ter s tem zagotavlja izjemno, celovito zaokroženo uporabniško izkušnjo.

HTC One max bo v Sloveniji na voljo od novembra.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več