Telefoni
29.01.2014 07:41

Deli z drugimi:

Share

Novi HTC Desire: Izjemno zmogljiv mobilnik v mavričnih barvah

Novi pametni mobilni telefon HTC družine Desire bo na voljo s plastičnim ohišjem rdeče, oranžne, modre in rumene barve in bo namenjen tudi zahtevnejšim uporabnikom. Novost bo tudi cenovno nadvse dostopna, saj naj bi trgovci zanjo v prosti prodaji zahtevali le okoli 240 evrov.
Novi pametni mobilni telefon HTC družine Desire bo zmogljiv, všečen na pogled in cenovno nadvse ugoden!
Novi pametni mobilni telefon HTC družine Desire bo zmogljiv, všečen na pogled in cenovno nadvse ugoden!

Podjetje HTC bo kmalu ponudilo v prodajo nov pametni mobilni teflon družine Desire, s katerim se bo zlahka postavil po robu Applovemu iPhonu 5C in mobilnikom Nokia Lumia. Novost bo namreč na voljo s plastičnim ohišjem rdeče, oranžne, modre in rumene barve ter bo pisan na kožo predvsem mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefonije. Novi mobilnik podjetja HTC bo tudi cenovno nadvse dostopen, saj naj bi trgovci zanj v prosti prodaji zahtevali le okoli 240 evrov.

Čeprav bo novi pametni mobilni telefon HTC družine Desire namenjen mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefonije, se bo zlahka prikupil tudi zahtevnejšim uporabnikom. Inženirji naj bi ga namreč opremili s kar 8-jedrnim procesorjem MediaTek (Cortex-A7), poldrugim gigabajtom sistemskega pomnilnika, in digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk. Za izris slik bo na voljo 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, na vgrajenem pomnilniku pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean z edinstvenim in izjemno všečnim grafičnim vmesnikom Sense 5.5.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808