Telefoni
13.05.2013 07:45

Deli z drugimi:

Share

Huawei W1: Windows Phone 8 po kitajsko

Podjetje Huawei se bo poskušalo prikupiti še uporabnikom mobilnikov Windows Phone 8, saj bo še ta mesec ponudilo v prodajo prvo napravo opremljeno z njim. To je namreč za ameriški trg pripravilo mobilnik s prodajno oznako W1, ki se lahko pobaha tako z zmogljivo strojno opremo kot všečno obliko.
Huawei Wi bo ponujal odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo!
Huawei Wi bo ponujal odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo!

Podjetje Huawei se je že dodobra uveljavilo na področju mobilne telefonije, saj so njegovi izdelki Android nadvse kakovostni in cenovno zelo ugodni. Uspešno podjetje se bo poskušalo prikupiti še uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Windows Phone 8, saj bo še ta mesec onkraj luže ponudilo v prodajo prvi mobilnik opremljen z njim. Huawei je za ameriški trg pripravilo mobilnik s prodajno oznako W1, ki se lahko pobaha tako z relativno zmogljivo strojno opremo kot všečno obliko.

Inženirji podjetja Huawei so pametni mobilni telefon W1 opremili z 2-jedrnim procesorjem frekvence 1,2-gigaherca, 4-palčnim (10,2-centimetrskim) IPS zaslonom z zaščitnim steklom Gorilla Glass in vgrajenim pomnilnikom z 1,7 gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo s pomnilniško kartico microSD do kapacitete 32 gigabajtov. Zajem kakovostnih fotografij omogoča digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov slikovnih točk, za opravljanje videokonferenc pa je na voljo sprednja kamera ločljivosti 0,3 milijona točk.

Na pametnem mobilnem telefonu Huawei W1 je nameščen najnovejši Microsoftov mobilni operacijski sistem Windows Phone 8 in bogata paleta lastniške programske opreme. Novost bo konec maja ponudila v prodajo trgovinska veriga Walmart, v poletnih mesecih pa naj bi bila novost na voljo tudi drugod po svetu. Trenutno žal še ni podatkov o tem, ali bo zanimivi mobilnik Huawei W1 prispel tudi na slovenski trg.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več