Telefoni
28.08.2014 12:39
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG cilja na rastoča 3G tržišča z novo L serijo pametnih telefonov

Novinca iz družine LG L Fino in L Bello ponujata vrhunsko uporabniško izkušnjo, najboljši fotoaparat v razredu, zmogljiv procesor Quad-Core, pri tem pa ohranjata zmerno ceno.
L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno.
L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno.

LG Electronics (LG) bo na sejmu IFA 2014 v Berlinu predstavil dva izmed “pametno cenovno pozicioniranih” telefonov serije L. L Fino in L Bello sta zmogljivi alternativi višje cenovnim pametnim telefonom. Primerna sta za najstnike ali uporabnike začetnike iz nastajajočih tržišč 3G. Z izjemno hitrim procesorjem Quad-Core in vrhunsko uporabniško izkušnjo, povzeto po LG G3, želi LG povečati delež pametnih telefonov tudi na ključnih 3G trgih s ponudbo izjemnih telefonov po izjemni ceni.

L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno. Fotoaparat je najboljši v razredu. Raziskava s področja obnašanja uporabnikov nakazuje, da je fotoaparat eden izmed ključnih dejavnikov pri odločanju ob prvem nakupu pametnega telefona in odločanju najstnikov pri nakupu pametnega telefona. LG-jeva nova L serija ponuja boljši fotoaparat, kot ga ponujajo pametni telefoni v istem razredu in tako zagotavlja, da uporabnik dobi kvalitetne, jasne fotografije, idealne za delitev preko socialnih omrežij.

Velja poudariti naslednje lastnosti L Fino in L Bello:

■ Funkcija Touch & Shoot omogoča, da ujamemo posebne trenutke hitro in enostavno, z enim samim dotikom kjerkoli na zaslonu, za izostritev in fotografiranje v enem samem koraku.

■ Funkcija Gesture Shot omogoča, da se z odpiranjem in zapiranjem dlani v pest pred objektivom začne tri sekundno odštevanje, preden se fotoaparat sproži.

Knock Code™ omogoča odklepanje pametnega telefona LG v enem koraku s serijo personaliziranih dotikov zaslona.

■ Ovitek QuickCircle™ Case omogoča enostaven dostop do pogosto uporabljenih funkcij kot so klici, sporočila, glasba in fotoaparat preko okenca na ovitku.

“S konkurenčnimi specifikacijami in dosegljivo ceno gojimo velike upe, da bosta L Fino in L Bello nadaljevala našo uspešno širitev na trge v razvoju,” je rekel Dr. Jong-Seok Park, predsednik in CEO LG Electronics Mobile Communications Company. “Naša najnovejša L serija predstavlja najboljše iz designa, strojne opreme in LG uporabniške izkušnje, kot tudi zavezo, da prenesemo kar najboljšo izkušnjo tudi na uporabnike omrežja 3G.”


V tem mesecu bo LG začel z distribucijo L Fino in L Bello na ključnih 3G trgih v Latinski Ameriki, sledijo države v Europi, Aziji in CIS. Cene in dodatne podrobnosti bodo objavljene lokalno.

L Fino Tehnične Lastnosti:

■ Procesor: 1.2GHz Quad-Core

■ Zaslon: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480 / 207ppi)

■ Spomin: 1GB RAM/ 4GB

■ Fotoaparat: Zadnji 8MP/ Prednji VGA

■ Baterija: 1,900mAh

■ Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimenzije: 127.5 x 67.9 x 11.9mm

■ Omrežje: HSPA+ 21Mbps (3G)

■ Barve: White / Black / Gold / Red / Green (odvisno od trga)

L Bello Tehnične Lastnosti:

■ Procesor: 1.3GHz Quad-Core

■ Zaslon: 5.0-inch FWVGA IPS (854×480/ 196ppi)

■ Spomin: 1GB RAM/ 8GB

■ Fotoaparat: Zadnji 8MPAF / Prednji 1MP

■ Baterija: 2,540mAh

■ Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimenzije: 138.2x 70.6x 10.7mm

■ Omrežje: HSPA+ 21Mbps (3G)

■ Barve: White / Black / Gold


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več