Telefoni
26.02.2015 13:14

Deli z drugimi:

Share

LG-jevi poceni telefoni z lastnostmi vrhunskih modelov

Nova linija telefonov srednjega cenovnega razreda, namenjena omrežjema 3G in LTE, se ponaša z odličnim občutkom pri rokovanju, zaslonom s tehnologijo »In-Cell« in vrhunsko uporabniško izkušnjo.
LG-jevi poceni telefoni z lastnostmi vrhunskih modelov
LG-jevi poceni telefoni z lastnostmi vrhunskih modelov

Na letošnjem kongresu Mobile World Congress (MWC), bo LG Electronics (LG) predstavil novo linijo srednje cenovnih telefonov, ki se lahko pohvalijo z elementi designa in funkcijami, ki so bile prej samo v domeni vrhunskih modelov.

LG-jeva linija štirih telefonov poimenovanih — Magna, Spirit, Leon in Joy — prinaša izboljšano delovanje in enostavno uporabniško izkušnjo. Telefoni so namenjeni široki množici uporabnikov. S kombiniranjem osnovne strojne opremo in vrhunskih elementov LG-jevega designa in uporabniške izkušnje, predstavljajo ti telefoni popolno ravnovesje med videzom in uporabnostjo. LG Magna in LG Spirit sta zasnovana tako, da se lepo prilegata v dlan zaradi ukrivljene zadnje strani, rahlo ukrivljen zaslon pa daje telefonu mehak in privlačen videz.

Vse štiri naprave bodo na voljo v verzijah LTE in 3G, kar se sklada s strategijo podjetja, da osvoji tržišče srednje cenovnih telefonov z različnimi produkti, namenjenimi različnim omrežjem. Verzije LTE in 3G vsakega modela si delijo skoraj enak videz. Različice LTE imajo kovinski zadnji del, aparati 3G pa bodo imeli plastičen, vzorčast pokrov.

LG Magna, kar v latinščini pomeni “veličasten”, ima 5 inčni zaslon, ki ga odlikuje tehnologija »In-cell touch«, s katero se lahko pohvalijo le vrhunski modeli telefonov, in štiri-jedrni procesor. Z glavnim fotoaparatom 8 MP in sprednjim fotoaparatom 5 MP, lahko sklepamo, da je bil LG Magna zasnovan z mislijo na kakovostne fotografije. Baterijo 2.540 mAh, ki je najboljša v razredu, je mogoče odstraniti in omogoča, da telefon zdrži cel dan tudi ob intenzivni uporabi.

LG Spirit, kateri pooseblja inovatorski duh blagovne znamke LG, ima 4,7 inčni zaslon s tehnologijo »In-cell touch« in fotoaparat 8 MP. Zahvaljujoč napredni tehnologiji zaslona, izgleda telefon tanjši, ob tem pa sega zaslon čez skoraj celotno površino sprednjega dela telefona. Poleg tega tehnologij »In-cell touch« prinaša tudi večjo odzivnost, manj odsevov in zelo jasno sliko.

LG Leon oziroma “lev” po latinsko, ponuja 4,5 inčni zaslon v kompaktnem ohišju vrhunskega videza. Najmanjši v skupini LG Joy s 4 inčnim zaslonom pa se prilega vsakemu žepu.

Z novo linijo telefonov srednjega cenovnega razreda, so postale priljubljene lastnosti uporabniške izkušnje, ki so bile sprva razvite za vrhunske modele, dostopne širšim množicam.

S priljubljeno funkcijo »Gesture Shot« je preprosto posneti selfi. Dovolj je že enostavna kretnja roke in telefon prične tri sekundno odštevanje, preden se fotoaparat sproži. Razdalja s katere telefon prepozna kretnjo je povečana na 1,5 metra, da funkcija ustreza tudi uporabi palice za selfije. Funkcija »Glance View«, omogoča hitri vpogled v ključne informacije, kot so čas, zadnja sporočila ali izgubljeni klici, z enostavnim potegom iz vrha zaslona, tudi ko je ekran izključen.

“LG-jeva nova kolekcija srednje cenovnih telefonov dopolnjuje našo ponudbo izjemnih telefonov po dostopnih cenah,” je povedal Juno Cho, predsednik in CEO divizije LG Electronics Mobile Communications Company. “Za milijone uporabnikov po celem svetu ni glavni faktor odločanja hitrost ali velikost telefona, ampak uravnovešenost njegovih funkcij. Verjamemo, da zaradi naše nove ponudbe telefonov srednjega cenovnega razreda, bo vse več kupcev želelo aparat blagovne znamke LG.”

Prodaja linije telefonov srednje cenovnega razreda se začne na izbranih tržiščih že v tem tednu.

Kako se LG-jevi najnovejši proizvodi prilegajo dlani bodo lahko preizkusili vsi obiskovalci MWC 2015. Razstavni prostor LG se nahaja v Hali 3 Fira Gran Via.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več