Telefoni
21.06.2016 19:23
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG predstavlja X Power, X Mach, X Style and X Max

Z edinstvenimi lastnostmi in izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno.
LG predstavlja X Power, X Mach, X Style and X Max
LG predstavlja X Power, X Mach, X Style and X Max

Podjetje LG Electronics (LG) je napovedalo prihod štirih novih modelov iz serije X na svetovni trg. X power, X mach, X style and X max se pridružujejo X cam in X screen ter ponujajo dodatno širino v ponudbo LG-jevih srednje-cenovnih telefonov. Pohvalijo se lahko s precejšnjim številom funkcij, ki so v domeni LG-jevih top telefonov iz serij G in V.

Vsaka naprava v seriji X ima svojo značilno funkcijo, ki se sklada s točno določenimi potrebami in interesi uporabnika, kot je na primer bolj vzdržljiva baterija, hitrejši procesor, bolj prefinjen ali pa večji zaslon.

LG X power je namenjen najbolj »energijsko potratnim« uporabnikom, ki bodo cenili baterijo z zmogljivostjo 4.100 mili amperskih ur. Tehnologija za hitro polnjenje baterije omogoča, da se X power polni z dva kratno hitrostjo, in tako lahko telefon uporabljate več časa in bolj intenzivno.

LG X mach ponuja zmogljivost in hitrost. Telefon podpira hitrost prenosa podatkov LTE Cat. 9 3CA. Poganja ga hiter in zmogljiv procesor 1.8GHz. Naprava je opremljena z zaslonom QHD IPS Quantum z jasnimi slikami in je rahlo ukrivljen, kar omogoča trden oprijem. Uporabniki bodo cenili velik fotografski senzor 1,55 μm, s katerim bodo posnete fotografije kakovostne, kljub slabši osvetljavi.

LG X style je vrhunskega videza, z elegantno zaokroženimi linijami in izjemno ozkim profilom.

LG X max ima velik zaslon in je idealen za osebe, ki pogosto pregledujejo multimedijske vsebine.

“Vsak telefon iz serije X ponuja brezkompromisno kakovost in eno resnično izstopajočo funkcijo, ki izraža uporabnikovo osebnost in življenjski slog, po odlični ceni,” je povedal Juno Cho, predsednik podjetja LG Electronics in divizije Mobile Communications Company. “Dopolnjena serija X dokazuje, da LG nadaljuje s proizvodnjo telefonov z vrhunskimi lastnostmi po dosegljivi ceni.”


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več