Telefoni
29.03.2014 16:16

Deli z drugimi:

Share

15 najboljših aplikacij za vaš novi Windows Phone

15 najboljših aplikacij za vaš novi Windows Phone
15 najboljših aplikacij za vaš novi Windows Phone

Grooveshark

Čeprav priljubljena glasbena storitev Spotify osvaja Evropo in svet, se lahko Slovenci zanj še vedno le obrišemo pod nosom. Toda ne skrbite! Celemu svetu je na voljo alternativna aplikacija Grooveshark (http://bit.ly/wp-grooveshark), ki prav tako vsebuje ogromno bazo glasbe, iskanje, kanale z žanri in tematske postaje.

TuneIn Radio

TuneIn Radio (http://bit.ly/wp-tuneine-radio) je odlična aplikacija za vse, ki še vedno uživate ob poslušanju moderiranih radijskih oddaj. Aplikacija vsebuje več kot 100.000 radijskih postaj, med katerimi boste našli svetovne, lokalne, tematske po žanrih in športne.

CamScanner

CamScanner (http://bit.ly/wp-camscanner) je neverjetno vsestransko orodje, ki lahko popolnoma zamenja vaš pisarniški skener. Aplikacija lahko skenira pisarniške dokumente ter celo inteligentno skenira slike in zmečkana pisma. Vse skupaj pa sinhronizira z oblačno shrambo OneDrive (v preteklosti znano kot SkyDrive).

Microsoft SmartGlass

Windows Phone ostaja popoln sopotnik za nadzor konzole Xbox 360 (http://bit.ly/smartglass-360). Funkcija nadziranja SmartGlass pa je na voljo tudi na novejši verziji konzole Xbox One (http://bit.ly/smartglass-one). Med podprtimi igrami se nahajata Dead Rising 3 in Battlefield 4. Z aplikacijo pa lahko tudi nadzirate prijatelje na Xbox Live.

Vine

Priljubljeni portal za šestsekundne videe Vine je tako kot za iOS in Android na voljo tudi za Windows Phone (http://bit.ly/wp-vine). Za razliko od prej omenjenih verzij omogoča ta aplikacija še pripenjanje priljubljenih oseb na začetni zaslon.

Hipstamatic Oggl

Hipstamatic Oggl (http://bit.ly/wp-ho) je alternativna aplikacija za slikovno družbeno omrežje Instagram. Ponuja unikaten in privlačen vmesnik za ljubitelje slik, ki nagrajuje eksperimentiranje.

6snap

6snap (http://bit.ly/wp-6snap) je nadomestna aplikacija za priljubljeno storitev opremljanja slik z napisi in njihovo pošiljanje prijateljem. Ta aplikacija podpira vse funkcije Snapchata in integracijo z Dropboxom. Ne bo vas razočarala.

Ciel

Ciel (http://bit.ly/wp-ciel) združuje Instagram in Foursquare ter iz njiju ustvari bolj zabavno aplikacijo. Z njo lahko posnamete slike, jim dodate podpise, ki prikazujejo trenutno vreme, in grafike za lokacijo, kjer ste ravnokar bili.

627.AM

627.AM (http://bit.ly/wp-627am) je popoln osebni organizator za uporabnike telefonov Windows Phone. Podobno kot Siri lahko sledi vašim opravkom, beležkam in alarmom ter jih povezuje z vremensko napovedjo.

Facebook Beta

Izkušnja s Facebookom na Windows Phone je bila dolgo časa podpovprečna. Nato je Facebook uporabnikom omogočil dostop do beta verzije svoje aplikacije (http://bit.ly/wp-fb-beta). Ta aplikacija je popolnoma delujoča, hkrati pa je test za številne nove lastnosti, ki jih morda želite.

Metrotube

Windows Phone je imel številne bitke z Googlom zaradi aplikacije za YouTube, ki jo je moral Microsoft nazadnje umakniti iz trgovine. Rešitev prihaja v obliki aplikacije Metrotube (http://bit.ly/wp-metrotube), ki predstavlja dober in zanesljiv način za gledanje priljubljenih videoposnetkov.

WeatherFlow

WeatherFlow (http://bit.ly/wp-weatherflow) je ena izmed boljših aplikacij za vreme na telefonih Windows Phone. Omogoča hiter pregled vremena z zavihka na domačem zaslonu. Pohvali pa se lahko tudi z všečnim minimalističnim videzom. Podpira celo prikaz vremena na zaklenjenem zaslonu.

Nextgen Reader

Nextgen Reader (http://bit.ly/wp-nextgen-reader) je zlata vreden bralec RSS-virov novic za Windows Phone. Pohvali se lahko s hitrim in čistim vmesnikom, ki bo zagotovil lahkotno branje jutranjih novic.

6tag

Čeprav se aplikacija Instagram že nahaja v Trgovini Windows Phone, še vedno nima določenih funkcij, npr. podpore za video. 6tag (http://bit.ly/wp-6tag) je odlična nadomestna aplikacija z zelo intuitivnim uporabniškim vmesnikom.

DualShot

DualShot (http://bit.ly/wp-dualshot) je zelo enostavna aplikacija. Z njo najprej posnamete sliko nečesa pred sabo, nato pa slikate še samega sebe. Aplikacija ti dve sliki nato »zašije« skupaj, vi pa dobite sliko, na kateri je vaša reakcija na posneto sliko. Preprosto in zabavno!

Menite, da smo izpustili vašo najljubšo aplikacijo? Povejte nam v komentarjih! Ne spreglejte še drugih člankov v seriji 15 najboljših.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več