Telefoni
03.09.2013 07:34

Deli z drugimi:

Share

Bogato opremljena Motorola Droid 5 s polno tipkovnico

Podjetje Motorola naj bi za ljubitelje fizičnih tipkovnic kmalu ponudilo v prodajo pameti mobilni telefon opremljen z drsno tipkovnico QWERTY polne velikosti. Novost naj bi razpolagala še s tehnologijo za brezžično polnjenje, brezstičnim sistemom NFC ter naj bi bila odporna na vlaga, vodo in prah.
Polna fizična tipkovnica se odlično prilaga mobilniku Motorola Droid 5.
Polna fizična tipkovnica se odlično prilaga mobilniku Motorola Droid 5.

Čeprav večina uporabnikov storitev mobilne telefonije prisega na pametne mobilne telefone z na dotik občutljivimi zasloni, je povpraševanje po mobilnikih s fizično tipkovnico še vedno izjemno visoko. Zaradi tega so inženirji podjetja Motorola odločili, da za ljubitelje fizičnih tipkovnic pripravijo pametni mobilni telefon Droid 5, ki je opremljen z drsno tipkovnico QWERTY polne velikosti. Kakovostna tipkovnica bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam, saj je zasnova tako za hitro in slepo kot dolgotrajno tipkanje.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Motorola Droid 5 žal še ni bila razkrita. Trenutno je znano le to, da bo novost za prikazovanje slik imela na razpolago zaslon z diagonalo med 4,3- (10,9-) in 4,5-palci (11,4-centimetri). Novi mobilnik Android naj bi razpolagal še s tehnologijo za brezžično polnjenje, brezstičnim sistemom NFC ter naj bi bil odporen na vlaga, vodo in prah. Čeprav je iz objavljenih fotografij novosti razvidno, da je na njem nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.0.3, verjamemo, da ga bo Motorola pred pričetkom prodaje opremila z novejšim.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več